Kate Middleton'ın mutlu günü! Kraliyet geleneği bozulmadı...

Birdenbire ortalıktan kaybolması ile son zamanlarda adından söz ettiren Galler Prensesi Kate Middleton'ın kızı Prenses Charlotte, kocaman oldu. İşte, kraliyet ailesinin bu mutlu günü!

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2024 13:50 GÜNCELLEME 04.05.2024 14:08 HAYAT
Kate Middleton'ın mutlu günü! Kraliyet geleneği bozulmadı...
Kate Middleton'ın mutlu günü! Kraliyet geleneği bozulmadı...

Galler Prensesi Kate Middleton'ın operasyon geçirmesinin ardından ortalıktan kaybolması uzun bir süre sosyal medya üzerinde çok konuşulanlar arasında yerini almıştı. İngiltere Kraliyet yaşantısı ile ilgili birçok söylenti çıkmasının ardından Kate Middleton açıklama yaparak kansere yakalandığını duyurmuştu. Şimdilerdeyse Middleton'un en gururlu günü!

Dünyaca ünlü model, Gazze için kariyerini sonlandırdı! 'Filistin'i desteklemekten vazgeçmeyeceğim!'Dünyaca ünlü model, Gazze için kariyerini sonlandırdı! "Filistin'i desteklemekten vazgeçmeyeceğim!"

İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!

PRENSES CHARLOTTE BÜYÜYOR!

Galler Prensesi Kate'in hastalığı sarayı hüzne boğsa da güzel gelişmeler kutlanmadan geçilmiyor. Kraliyet geleneği bozmadan Middleton'un kızı Prenses Charlotte'ın 9'uncu yaş gününü kutladı. Sosyal medyadan hesabı üzerinden paylaşılan fotoğrafın, annesi tarafından çekildiği biliniyor.

Kate Middleton, yayınladığı doğum günü gönderisine ise "9. Yaş günün kutlu olsun Prenses Charlotte! Bugünkü tüm nazik mesajlarınız için teşekkür ederim. Galler Prensesi" açıklamasını ekledi.

Ünlü voleybolcu öğününü paylaştı... Başarısını rutinine borçlu...Ünlü voleybolcu öğününü paylaştı... Başarısını rutinine borçlu...

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR