Kızılcık Şerbeti'nin Sönmez'inden dev itiraf! Meğer yaptığı işten para kazanmıyormuş

Show TV'nin çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nde Sönmez karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Aliye Uzunatağan ettiği itiraf ile gündeme geldi. Aliye Uzunatağan yaptığı işten bahsederek "34 senedir beş kuruş para almıyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2024 00:14 GÜNCELLEME 08.05.2024 00:14 HAYAT
Kızılcık Şerbeti'nin Sönmez'inden dev itiraf! Meğer yaptığı işten para kazanmıyormuş
Kızılcık Şerbeti'nin Sönmez'inden dev itiraf! Meğer yaptığı işten para kazanmıyormuş

72 yaşındaki oyuncu Aliye Uzunatağan itirafı ile sosyal medyayı salladı. 

2 sezondan beri Show TV ekranında izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinde Sönmez Arslan karakterine hayat veren Aliye Uzunatağan, Yeditepe Üniversitesi’nin ödül törenine katıldı.

Törende Yaşam Boyu Onur Ödülünü alan Uzunatağan, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Yaptığı mesleğe dair bilgiler veren  oyuncu, şok itirafı ile adından söz ettirdi. 

9 yaşında oyunculuğa başladığı anlatan Uzunatağan "Bugün buradaysam gençler tarafından da beğeniliyorum demektir. Ben birçok genç oyuncuya eğitim verdim. Birçok ödüle lâyık görüldüm. Pırıl pırıl gençler yetişiyor. Harika oyuncular var. Bizler bu konuda bence çok başarılıyız" şeklinde konuştu. 

60 yaşında güzellik kraliçesi seçilmesi hakkında  da konuşan Aliye Uzunatağan, aslında normal şartlarda böyle bir yarışmaya girmeyeceğini çünkü gençlere el veren bir drama öğretmeni olduğunu vurguladı. Ardından da öğretmenliği hakkında şunları söyledi:

Ben bu işe devam edeceğim, insan yetiştirmek harika bir duygu. Ben bu işi yaparken de 34 senedir beş kuruş para almıyorum. Tamamen gönüllü bir şekilde devam ediyorum. 

13 yıl önce final yapmıştı! Ezel dizisi oyuncu kadrosu bir araya geliyor13 yıl önce final yapmıştı! Ezel dizisi oyuncu kadrosu bir araya geliyor

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Ayarcı 1 hafta önce Şikayet Et
    Beleş(((bedava )))çalışana KÖLE DERLER... boşuna kölelik yapmak bir insana yakışmaz.....
    Cevapla
  • Temel 1 hafta önce Şikayet Et
    Böyle saflar olduğu sürece akıllılar hep zengin olur
    Cevapla
  • Hayreddin 1 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun. Severek izliyoruz dizisini. Çok anlamlı ve güzel. Cuma akşamları cikiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ne yiyip iciyon acaba,
    Cevapla
  • Rnk 1 hafta önce Şikayet Et
    Tam okumadınız galiba haberi. Oyunculuktan değil yaptığı gönüllü öğretmenlikten almıyormuş para .
    Cevapla
  • Medine 1 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun çok başarılı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR