Ajda Pekkan'dan dev itiraf! "Çok denedim ama olmuyor" dedi ve açıkladı...

Süperstar Ajda Pekkan sevenlerini hayrete düşüren bir itiraf ile gündeme geldi. Ajda Pekkan hayatı ve kariyeri hakkında açıklama yaptı ve vatanından vazgeçemediğini aktardı. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2024 13:51 GÜNCELLEME 13.05.2024 13:51 HAYAT
Ajda Pekkan'dan dev itiraf! "Çok denedim ama olmuyor" dedi ve açıkladı...
Ajda Pekkan'dan dev itiraf! "Çok denedim ama olmuyor" dedi ve açıkladı...

78 yaşındaki Ajda Pekkan 18 Haziran'da stadyumda vereceği konser öncesinde gazetecilerle ettiği sohbet esnasında kendisi ile ilgili sıra dışı bilgiler verdi. Konser için çok heyecanlı olduğunu dile getiren sanatçı güzel bir format olduğunu dile getirdi.

Yaptığı şarkılarla Türk-Pop müziğine damga vuran Ajda Pekkan kariyeri ile ilgili yaptığı açıklamada, çok denediği halde söz yazarlığı yapamadığını şu sözlerle açıkladı: Söz yazamıyorum, çok denedim kendi kendime ı-ıh dedim olmuyor. Çünkü sonu gelmiyor. Çok kafa yormak lazım. Bir şey yapmak lazım ona yardımcı olmak için. Ama şimdi Ajda Pekkan'ın keyfini ben yaşıyorum. Çünkü hep dağıldım daha evvel. Yani neredeydim? Nereye basıyorum? Ne yapıyorum? Kimlerle çalışıyorum? Çok da keyifliydi,

Ajda Pekkan sözlerine şu ifadelerle devam etti. Alice Harikalar Diyarı'nda gibiydi. Çünkü normal bir ailenin, kurumsal bir alenin yanından çıkıp da böyle birden bire sanat dünyası, 5 yıl film ondan sonra gazino ondan sonra özel konserler ve birden bire yurt dışı, oradaki anlaşmalar. Sonra Türkiye'den vazgeçemediğim için tekrar geri dönmeler, evlenmeler, ayrılmalar. Yani bir hayat çizgisine baktığınız zaman diyorsunuz ki; bir sen varsın, bir de sen varsın. Yani bunun kıymetini bilmen lazım. Bu boşu boşuna gelmemiş bugüne kadar. Kendimden de vazgeçemedim, vatanımdan da vazgeçemedim. O yüzden madem öyle bir şeye karar verdim bunun da hem kıymetinin bilmek, hem de en en en iyisi olmak.

Süpertstar cover söyleme sebebi hakkında şu ifadelere imza attı: Ne için cover söylüyorum? Özgün müzik söylemiyorum diye baya şey yapıldı, tenkitler yapıldı. Sonra o coverlar bugün beni Ajda Pekkan yapan coverlar oldu. Tabi ki özgün müziği çok seviyorum ve onlara ruh vermek enim çok büyük şeyim oldu artık, çok severek söylüyorum. Lütfen dinleyin 'Ben Seni Çok Sevdim'i bakalım ne düşüneceksiniz? Çok merak ediyorum, teşekkür ediyorum. 

"2 KİLO ALSAM DELİRİYORUM"

78 yaşında olmasına rağmen çok daha genç yaşta gibi duran Ajda Pekkan, 2 kilo dahi alsa delirdiği ifade etti. Sözlerini ise şöyle devam ettirdi:

2 kilo bana 10 kilo gibi geliyor. Şimdi hemen diyete başladım zaten. Sporumu yapıyorum. Dikkatli yaşıyorum. Çünkü bundan sonraki yıllarda hepimizin sağlıklı yaşama ihtiyacı var. Hayatın farklı olduğu, farkındalığı başladıktan sonra daha değişik ve daha göreceli olduğunu gördük. İnsanın kıymetinin, değerinin önce kendisinden başladığını sonra da yanında seçtiği insanlarla nasıl olduğunu öğrendik. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Hasan Baba 1 hafta önce Şikayet Et
    ajda yeter çekil bu işletden
    Cevapla
  • Sercan Urcan 1 hafta önce Şikayet Et
    Ajda hanım,ın gazze,ye maddi yardımda bulunmasını rica ediyorum
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaslar keci keci bacagindan koyun koyun bacagindan asilir gunaha girmeyin Allahu teala her syin farkinda..
    Cevapla
  • Aydın09 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah sizi bildiği gibi yapsın..hayatta bi halt olamamış bi ton kişi 78 yaşına rağmen iyi kötü birşeyler yapan kadını yargılıyor.tüh size..
    Cevapla
  • Tahsin 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir yorumcu yorum yapmış herkes Ajda'nın avukatı olmuş adeta, nihayetinde Ajda Pekkan , meşhur ses zanaatkarımız Ajdar'a ilham olmuş bir kişidir.
    Cevapla
  • Aydın09 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen birine ilham olabildinmi☺
    Cevapla
  • Fatma 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu ne biçim yorum, hiç düşünüyor musunuz? Ne avukatlığı, o bu fark etmez, bir insanın başka bir insana söyleyebileceği laflar mı bunlar, herkesin aynı tepkiyi vermesi gerekirken bir de dalga geçiliyor, sanat anlayışına göre beğen ya da beğenme, ülkem de dünya da sesini yorumunu çoook beğenmiş, bu da önemli bir kriter, ne olduğu kim olduğu inancı beni ilgilendirmiyor, Allah varken!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR