Sinem Kobal'ın 'erkekler' yorumu gündeme geldi! "Çok bekleten kadınlar..."

Bilindiği üzere toplum genelinde erkeklerin kadınlardan en çok şikayetçi olduğu konulardan biri, hazırlanma sürelerinin uzun olması. Bu konuyla ilgili bomba yorum Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'dan geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2024 17:40 GÜNCELLEME 14.05.2024 17:40 HAYAT
Sinem Kobal'ın 'erkekler' yorumu gündeme geldi! "Çok bekleten kadınlar..."
Sinem Kobal'ın 'erkekler' yorumu gündeme geldi! "Çok bekleten kadınlar..."

Toplum genelinde erkeklerin birçoğu kadınların hazırlanma sürelerinin oldukça uzun olması. Konuya ilişkin ilginç bir yorum da Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliğine devam eden oyuncu Sinem Kobal'dan geldi. 

Sinem Kobal geçtiğimiz gün, Galataport Istanbul Tarihi Paket Postanesi rıhtımında düzenlenen bir defileye katıldı. Organizasyon sonrasında gazetecilerle konuşan Kobal, evden çıkmadan önceki hazırlanma sürecinin kısa olduğunu dile getirdi.

Acun Ilıcalı'dan beklenmedik hamle! Survivor'un kurallarını değiştirdiAcun Ilıcalı'dan beklenmedik hamle! Survivor'un kurallarını değiştirdi

23 yıldan beri oyunculuk yapan ve yakın zamanda Karşılaşmalar dizisi ile ekran karşısına geçmeye hazırlanan oyuncu hazırlanırken uzun uzadıya eşlerini bekleten kadınlardan olmadığını şu ifadelerle dile getirdi:

Hem okula, hem setlere yetişmek için hızlı olmak zorundaydım. Biraz ona uyumlanarak büyüdüm. Çok bekleten kadınlardan değilim. Kadınların kendine özel zamanı, kibarca beklemeleri gerekir erkeklerin. 

 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR