Kuruluş Osman setinden namaz görüntüleri geldi! Hem de Bizans askeri kıyafeti...

ATV ekranının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın dizi setinde namaz kılan oyuncunun görüntüsü sosyal medyada viral oldu. Dizi setinde Bizans askeri kıyafetiyle namaz kılma görüntüleri hem takdir topladı hem de haç işaretinden ötürü tartışmalara sebebiyet verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2024 17:42 GÜNCELLEME 11.05.2024 17:42 HAYAT
Kuruluş Osman setinden namaz görüntüleri geldi! Hem de Bizans askeri kıyafeti...
Kuruluş Osman setinden namaz görüntüleri geldi! Hem de Bizans askeri kıyafeti...

Kuruluş Osman dizisi tüm hızıyla yeni bölüm çekimlerine devam ederken dizi setinden paylaşılan bir fotoğraf karesi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Fotoğrafta Bizans askerini oynayan bir oyuncunun namaz kıldığı anlar yer alıyordu.

4 yıldan beri yayın hayatına devam eden ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman bu kez sahneleri ile değil, dizi setinden gelen bir görüntü ile adından söz ettirdi.

Sosyal medyada yayılan görüntüde, Bizans askeri kıyafetini giyen bir oyuncunun namaz kıldığı anları oldukça dikkat çekici bulundu. Bu görüntüler, birçok eksim tarafından takdir toplarken, diğer yandan kıyafet üstündeki haç işareti nedeniyle tartışmaları beraberinde getirdi. 

Sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları ise şöyle:

  • Kılık değiştirmiş Kara Murat'tır o.

  • İçerde misin evlat?

  • Bizans da hiç kaçırmazdı.

  • Allah kabul etsin kardeşim, bari üstündeki haçı çıkarsaydın.

  • Adama yeniçeri Alp rolü verselermiş keşke. 

  • Dikkat, casus çıkabilir. 

  • İlk MİT elamanı!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • SeLina Erenler 3 gün önce Şikayet Et
    Zaten Set de Dizi Halinde Muhakkak Kıyafetleri Degistirecekti En Azından Üstünü Çıkartıp Namaz Kilsaydi .şimdi Halktan Tepki Deyil Övgüler yağardı Diziye Her ne Kadar Bende Çok Beğenerek izliyorsamda İlk Yillarin Acemisi Olarak Görmek Gerekir
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    küre i arz mescittir
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • Ülkeci 1 hafta önce Şikayet Et
    Usül açısından haçı kapatsaydı daha makbul olurdu. Ama o anda eğer başka çaresi yoksa Allah kabul eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR