Afra Saracoğlu'nun üniversiteyi bitirmediği ortaya çıktı, olanlar oldu! Sessiz kalmadı

Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusu Afra Saracoğlu'nun üniversite mezunu olmadığı ortaya çıkınca sosyal medyanın gündemi olmuştu. Olanların ardından anne Saracoğlu sessizliğini bozdu, içindekileri döktü.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2024 15:46 GÜNCELLEME 15.05.2024 15:46 HAYAT
Afra Saracoğlu'nun üniversiteyi bitirmediği ortaya çıktı, olanlar oldu! Sessiz kalmadı
Afra Saracoğlu'nun üniversiteyi bitirmediği ortaya çıktı, olanlar oldu! Sessiz kalmadı

8 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden Afra Saracoğlu'nun üniversite mezunu olmadığı haberi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Konuyu gündeme getiren ise Afra Saracoğlu'na soru yönelten gazeteci oldu.

Afra Saracoğlu 8 Mayıs akşamında Okan Üniversitesi’nde düzenlenen bir törende “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Dizi Çifti” ödülünü aldı. Törenden çıkarken Afra Saracoğlu gazeteciler ile şu diyalogu yaşadı:

Gazeteci: Sizin üniversite dönemi nasıldı, okul?

Afra Saracoğlu: Ne alaka şu an? 

Gazeteci: Üniversite ödül töreni ya, öğrencilikte nasıldınız?

Afra Saracoğlu: Başarılı bir öğrenciydim ama oyunculuk falan derken Eskişehir’de okuyordum, dondurmak zorunda kaldım. İnşallah devam edeceğim. Yalı Çapkını bir bitsin, üçüncü sezonu da bitirelim, sonra…

Kuruluş Osman setinden namaz görüntüleri! Hem de Bizans askeri kıyafetiyle...Kuruluş Osman setinden namaz görüntüleri! Hem de Bizans askeri kıyafetiyle...

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü bir yıl okuduktan sonra donduran oyuncu Afra Saracoğlu'nun gazetecilerle yaşadığı bu diyalog sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Afra Saracoğlu'nun gazeteciye 'Ne alaka' diyerek tepki vermesi eleştirilerin odak noktası olurken konuya açıklık getirecek açıklamayı Afra Saracoğlu'nun annesi Lütfiye Ayvacıkoğlu yaptı. 

Ayvacıkoğlu kızının, gazetecilerin sorusunu yanlış anladığının altını çizdi ve ekledi: 

Yüksek puanla üniversiteyi kazandı! Bir yıl da okudu çok da başarılıydı. Geri kalan yıllarını da zaten okuyup bitirmek istiyor! Çok çalıştığı için fırsatı olmadı! İngilizcesi de çok iyidir! Zaten İngiliz dili ve karşılaştırmalı edebiyat okuyordu! Başka soru var mı?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Pinar 6 gün önce Şikayet Et
    nice yetenekli üniversite mezunu insanların yüzüne bakılmazken bu ülkede bunlar gibi popüler edilenleri yere göğe koyamıyorlar.!
    Cevapla
  • Ecem 1 hafta önce Şikayet Et
    Eyyy Anne Yalan konuşma.
    Cevapla
  • Fasulye 1 hafta önce Şikayet Et
    Üniversite bitirenlerin ADAM oldugu tek ülke Türkiye..! Türkiyede üni.bitirmek son model Mercedes kalitesinde insansin demktir.!!!
    Cevapla
  • hadi o 1 hafta önce Şikayet Et
    neye niye kime göre başarın ödülü koskoca üniversite böyle bir zata ödül veriyor yazık memleketin insanların düzenin çivisi çıkmış
    Cevapla
  • dddd 1 hafta önce Şikayet Et
    17 yaşında evlenince bazı kesim ortalığı ayaga kaldırıyor bu ne diyorlar çagdaşlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR