Kate Middleton'a yaklaşmak yasak! Prens William, o ikiliden uzak duruyor...

Kanser teşhisi konulan Galler Prensesi Kate Middleton'ı yalnız bırakmak istemeyen eltisi Meghan Markel ve Prens Harry'e William yasağı geldi. Krailyet ailesinde ipler iyice geriliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2024 18:52 GÜNCELLEME 15.05.2024 18:55 HAYAT
Kate Middleton'a yaklaşmak yasak! Prens William, o ikiliden uzak duruyor...
Kate Middleton'a yaklaşmak yasak! Prens William, o ikiliden uzak duruyor...

​İngiltere Kraliyet ailesinde sular bir türlü durulmuyor. Saraya yakın bir kaynaktan gelen bilgilere göre Prens William'ın eşinin yanında olmak isteyen Meghan Markel ve Prens Harry uzak tutuluyor. Prenses Kate Middleton'ın yanına yaklaşmamaları için tedbir alınıyor. İşte, İngiltere Kraliyet ailesine ilişkin detaylar!

İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!

KANSER HABERİNİDE ÇOK ETKİLENDİ!

Prens Harry ve Meghan Markle'ın prens ve prenses olmakla ilgili saraydaki tüm haklarından vazgeçerek ABD'ye yerleşmişti. Kendilerine yeni bir düzen kuran ünlü çift Prens Harry ile Meghan Markle, ailesinden Prenses Kate Middleton'ın kanser olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı.

Kate Middleton'ın mutlu günü! Kraliyet geleneği bozulmadı...Kate Middleton'ın mutlu günü! Kraliyet geleneği bozulmadı...

Kraliyet ailesine yakın olan Christopher Andersen, Prens William'ın kardeşi Harry'nin ziyaret etmek istediğini açıkladı:

"Harry, Kate ile yeniden bir araya gelmeyi çok ister. Bir zamanlar son derece yakındılar ve Harry, Kate'in videosu aracılığıyla öğrendiği kanser teşhisi haberinden çok etkilendi. Ne yazık ki William'ın kardeşini Kate'in yanına yaklaştırmak gibi bir niyeti yok.

İki kardeş ve eşleri arasında çok fazla drama yaşandı. Herkesin içinde bir burukluk var. Dolayısıyla, bırakın barışmayı Harry ile Kraliyet Ailesi'nin geri kalanının görüşmesi ihtimali bile son derece zayıf görünüyor." ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Kral Benim 2 ay önce Şikayet Et
    Bir gün dışarıda özgürce dolaşamazlar. hep ritüel, tören, saray içinde, kameralar önünde, güvenlik çemberinde, kontrol altında, bu nasıl prens ve prenseslik. Köle gibiler.
    Cevapla
  • dayı 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar kim ya dünyanın başına bela insanlar. Osmanlıda Saltanatı kaldırtan ve kendi saltanatlarını devam ettiren seçilmiş insanlar.
    Cevapla
  • Fitne ulkesi 2 ay önce Şikayet Et
    Herkes prenses Prens Olmak İster Ben asla istemem dünyadaki Bedeli en ağır yaşam zerre kadar nefes Alabildiğin mutlu olabildiğin bir an yok. Bunlar da gelenek olmuş Bütün prensesleri öldürüyorlar Kim bilir şu Rus ajanlar bizi bununla zehirledi dedikleri polonyumla zehirlemiş, kanser gibi göstermişlerdir
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Kadini oldurduler kimse yaklasamaz artik
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR