Süperstar'ın kazancı dudak uçuklattı! Ajda Pekkan'ın milyon TL'lik ücreti!

Süperstar Ajda Pekkan'ın stadyumda vereceği konser kazancı öğrenildi. 12 Haziran'da birçok sanatçıyla aynı sahneyi paylaşacak olan Pekkan, stadyumda çıkacağı sahne için 8.5 milyon TL alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2024 19:39 GÜNCELLEME 18.05.2024 21:37 HAYAT
Süperstar'ın kazancı dudak uçuklattı! Ajda Pekkan'ın milyon TL'lik ücreti!
Süperstar'ın kazancı dudak uçuklattı! Ajda Pekkan'ın milyon TL'lik ücreti!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, stadyumda ilk kez konser verecek. Beşiktaş Stadyumu'nda 12 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan programa birçok ünlü isim katılacak. Pekkan, stadyum konseri için hazırlıklara önceden başladı. Sıkı bir diyete giren ünlü sanatçı şimdiden 3 kilo verdi. İşte, Ajda Pekkan'ın milyon TL'lik konser anlaşması!

500 BİN TL'LİK HAZIRLIK!

Ajda Pekkan, Beşiktaş Stadyumunda vereceği konser için 4-5 kostüm değiştirecek. Süperstar'ın ayakkabı ve aksesuarlarla beraber kombin fiyatının 450 ila 500 bin TL arasında olduğu biliniyor.

15.000 TL'YE KADAR BİLET VAR!

12 Haziran'da gerçekleşecek olan konser biletlerinin en ucuzu 700 TL en pahalısı ise 15 bin TL olarak biliniyor. Konser biletlerinin ise şimdiden yarısından fazlası tükendi. Süperstar'a stadyumda 800 m2'lik, 500 - 600 bin dolar maliyette dev bir sahne sunulacak. Pekkan'ın 40 kişilik dev orkestrasına yabancı dansçılardan bir araya gelen 18 kişilik ekip eşlik edecek.

8 MİLYON TL'LİK KONSER BEDELİ!

Süperstar Ajda Pekkan'ın bu denli bonkör konser hazırlığının karşılığı ise dudak uçuklattı. Sahne alacak sanatçılardan sadece bir tanesi olan Pekkan, tek başına 8,5 Milyon TL alacak. Diğer sanatçılarının alacağı ücretler göz önünde bulundurulduğunda Beşiktaş Stadyumunda servet değerinde bir konser hazırlığı sürüyor diyebiliriz.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Demoxy 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kadın ölümlüler listesinden silinmiş mi acep ?? :(ı)
    Cevapla
  • verme 2 hafta önce Şikayet Et
    sanirsam devlet vergi almiyor bunlar direk yari vergi alsa cok sorun kalmaz
    Cevapla
  • Hasan 2 hafta önce Şikayet Et
    savas devam ederken eglence vur patlasin cal oynasin...
    Cevapla
  • asım 2 hafta önce Şikayet Et
    sağına soluna birer yardımcı koyun heran düşebilir para neyine gerek ah dünya..
    Cevapla
  • Uytu 2 hafta önce Şikayet Et
    Birkaç saatlik eğlence için milyonların harcanması konuşulmaz ama bakanın bindiği araban sorun olur bu ülkeye çoğu şey müstehak maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR