Bir zamanların popüler oyuncusuydu! Arzum Onan'ın oyunculuğu bırakma nedeni ortaya çıktı

12 yıldan beri televizyon ekranlarından uzakta kalan eski oyuncu Arzum Onan oyunculuğu bırakma nedenlerini sıraladı. Arzum Onan, oyunculuğun çalışma saatlerinin, ailesi olan insanlar için oldukça zor olduğundan bahsetti.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 21:31 GÜNCELLEME 26.05.2024 21:31 HAYAT
Bir zamanların popüler oyuncusuydu! Arzum Onan'ın oyunculuğu bırakma nedeni ortaya çıktı
Bir zamanların popüler oyuncusuydu! Arzum Onan'ın oyunculuğu bırakma nedeni ortaya çıktı

1997 ile 2010 arasında oyunculuk kariyerine devam eden Arzum Onan yıllardan beri ekranlarda görülmeyen ünlüler arasında. En son Hayat Ağacı dizisinde rol alan ve 2012'de ise Show Kulüp de boy gösteren oyuncu meslekten uzaklaşma sebebi açıkladı. 

Katıldığı bir davetin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Arzum Onan'a oyunculuğu bırakma nedeni soruldu. Eski Türkiye Güzeli Onan, bu soruya tüm samimiyeti ile cevap verdi. 

Serdar Ortaç özür dileyip kendisine beddua etti: Allah bin belamı versin!Serdar Ortaç özür dileyip kendisine beddua etti: Allah bin belamı versin!

"AİLESİ OLANLAR İÇİN ÇALIŞMA SAATLERİ ZOR"

Arzum Onan oyunculuğu bırakma nedenini anlattığı açıklamada ailesi olanlar için bu mesleği çalışma saatlerinin zor olduğunu ifade etti ve uzun zaman olduğundan beri uzaklaştığını dile getirdi.

İşte eski oyuncunun yaptığı o açıklama: 

Kendimi heykel yaparak da ifade ediyorum kendimi. Çok köşeli cümleler de kurmak istemiyorum ama çok uzun zaman oldu ve uzaklaştım. Biraz uzak bana. Ruhum uzaklaştı. Ailesi olan insanlar içinde saatler vs. çok zor. Bu da belirleyici olmuştur benim için elbette... İçerik çok önemli tekrar yapabilmem için. Prensiplerim var, herkesin de vardır zaten... Oyunculuk yaptığınızda senaryonun gereğini yapıyorsunuz ama o doğallıktan uzaklaşıp reyting ya da gişe için saçmalayan sahneleri çekmeyi tercih etmem. Bütüne hizmet etmesi lâzım yapılması gereken işin.

Melisa Aslı Pamuk ünlü futbolcuyla gizli saklı evlendi! Yusuf Yazıcı ile fotoğrafları ortaya çıktıMelisa Aslı Pamuk ünlü futbolcuyla gizli saklı evlendi! Yusuf Yazıcı ile fotoğrafları ortaya çıktı

ARZUM ONAN'IN OYNADIĞI DİZİLER

  • 1997 - Yeni Bir Yıldız 

  • 1998 - Sıcak Saatler 

  • 2000 - Merdoğlu 

  • 2002 - Zeybek Ateşi 

  • 2004 - Sahra 

  • 2007 - Sessiz Fırtına 

  • 2009 - Aşkın İkinci Yarısı 

  • 2010 - Hayat Ağacı 

  • 2010 - Ünlüler Bulvarı

  • 2012 Show Kulüp

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR