Yalı Çapkını'nda başroldü! Mert Ramazan Demir ekran macerasını o projeyle sürdürecek

Star TV ekranında izleyici ile buluşan Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir yenir bir projeye evet dedi anlaşmayı imzaladı. Haziranda dizisi sezon finali yapacak olan Mert Ramazan Demir bir yıl boyunca o projede devam edecek.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2024 16:23 GÜNCELLEME 11.06.2024 16:23 HAYAT
Yalı Çapkını'nda başroldü! Mert Ramazan Demir ekran macerasını o projeyle sürdürecek
Yalı Çapkını'nda başroldü! Mert Ramazan Demir ekran macerasını o projeyle sürdürecek

2016'da Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile ekran yolculuğuna başlayan ve Star TV ekranında reytinglere doymayan Yalı Çapkını'nda Ferit Korhan rolü ile çıkışını yakalayan Mert Ramazan Demir yenir bir proje için anlaştı.

Bilindiği üzere Yalı Çapkını dizisinin sezon finali tarihinin 7 Haziran olduğu kulislerde konuşulan bilgiler arasında. Dizinin başrolü Mert Ramazan Demir de yeni imzaladığı reklam anlaşması ile gündeme geldi. 

Serdar Ortaç özür dileyip kendisine beddua etti! 'Allah bin belamı versin'Serdar Ortaç özür dileyip kendisine beddua etti! "Allah bin belamı versin"

18 yaşından beri oyunculuk kariyerine devam eden Mert Ramazan Demir, dizi oyunculuğuna devam ederken diğer yandan da reklam filmlerinde boy gösteriyor. Geçen sezon bir içecek reklamında rol alan oyuncu yeniden aynı marka ile işbirliği yaptı.

Yaptığı reklam filmi ile beğeni toplayan Mert Ramazan Demir'in yabancı bir yönetmen ile, oldukça büyük bütçeye sahip bir reklam filmi çekeceği gelen bilgiler arasında. Ünlü oyuncu önümüzdeki hafta sete çıkacak. 

Melisa Aslı Pamuk ünlü futbolcuyla gizli saklı evlendi! Yusuf Yazıcı ile fotoğrafları ortaya çıktıMelisa Aslı Pamuk ünlü futbolcuyla gizli saklı evlendi! Yusuf Yazıcı ile fotoğrafları ortaya çıktı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Sevinc 2 gün önce Şikayet Et
    Bu adama bayılıyoruz,çok yakışıklı çok karizmatik her duyguyu seyirciye geçire bilen genç yıldız yeni projelerde de görmek için sabırsızlanıyoruz, yolu açık olsun ❤️
    Cevapla
  • Sema hanım 2 gün önce Şikayet Et
    Çok doğru yoldasın Mert oğlum başarıların daim olsun inşallah akıllı çocuk
    Cevapla
  • Hürrem tok 3 gün önce Şikayet Et
    Mert ramazan akıllı bir genç..insallah hersey gönlünce olur ..ona canı gönülden başarılar dilerim
    Cevapla
  • Fatma naz baran 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne olur seyran ile Ferit aile olmadan ANNE BABA olmadan bitmesin ne olur
    Cevapla
  • Ayten Darik 2 hafta önce Şikayet Et
    Dizi bitmesin çok seviyoruz Seyferim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR