Keloğlan'ın Fatma'sından kötü haber! Usta sanatçı entübe edildi...

Keloğlan Aramızda, Kınalı Kar, Elveda Derken ve Aşk-ı Memnu gibi pek çok başarılı dizi ve filmde hafızalarda yer edinen Fatma Karanfil'den kötü haber geldi. Hastaneye kaldırılan usta oyuncunun hayati tehlikesi var!

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 21:44 GÜNCELLEME 25.05.2024 21:46 HAYAT
Keloğlan'ın Fatma'sından kötü haber! Usta sanatçı entübe edildi...
Keloğlan'ın Fatma'sından kötü haber! Usta sanatçı entübe edildi...

Gerek eski filmleri gerek günümüz dizileri ile nam salan usta oyuncu Fatma Karanfil kansere yakalanmıştı. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede durumunun ağırlaşması sebebiyle entübe edilmek zorunda kalan Karanfil'in hayati tehlikesi sürüyor.

Ünlü oyuncunun en acı günü! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı babasını kaybetti...Ünlü oyuncunun en acı günü! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı babasını kaybetti...

DAHA ÖNCE DE GÖĞÜS KANSERİNE YAKALANMIŞTI!

2000'li yıllarda göğüs kanseri ile mücadele etmiş ve iyileştikten sonra 2001 yılında sahnelere dönmüş olan Fatma Karanfil kansere bu defa çok kritik yakalandı. Rahatsızlığına teşhis konulduğunda çoklu metastazın başladığı öğrenildi.

4. Evre kanser teşhisi konulan Karanfil, Florya'daki Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener hastanesinde tedavi görürken entübe edilme kararı alındı.

Usta oyuncu ile ilgilenen doktorlar, durumunun oldukça kritik olduğunu ve her şeye hazırlıklı olunması gerektiğini belirttiler. Gözler, yaşam savaşı vermeye devam eden usta oyuncudan gelecek iyi haberde. 

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Artık 3 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim şafi ismi ile şifalar versin.
    Cevapla
  • Cemil 3 hafta önce Şikayet Et
    Hayat ne acı, Allah'ım ... Acil şifalar versin inşallah Allah.
    Cevapla
  • Hasan koyun 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah şifa versin inşallah
    Cevapla
  • Jale 3 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim âcil şifâlar nasip eylesin
    Cevapla
  • Muhammet 3 hafta önce Şikayet Et
    Tanrı şifalandirsin
    Cevapla
  • emin 3 hafta önce Şikayet Et
    adı muhammet Allah demek zor geliyor yazık çok yazık
    Cevapla
  • fuat 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah demek zormu geldi kardeş
    Cevapla
  • Yasar 3 hafta önce Şikayet Et
    Adın güzel hitabın berbat mesela soru şu tanrı dediğinde aklına hangisi geliyor malum ateşede heykelede affedin öküzede tanrı diyen var güzelce ALLAH veya 99 ismini desen nolur sanki.
    Cevapla
  • sizinki ? 3 hafta önce Şikayet Et
    tari uludur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR