Milli futbolcu Çağlar Söyüncü evlendi! Evlendiği ünlü isim ortaya çıktı

Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü bu kez kariyeri ile değil özel hayatı ile gündeme geldi. 28 yaşındaki futbolcu Çağlar Söyüncü kendisi gibi ünlü bir isim ile nikah masasına oturdu. Düğüne ünlüler akın etti.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2024 23:18 GÜNCELLEME 31.05.2024 23:18 HAYAT
Milli futbolcu Çağlar Söyüncü evlendi! Evlendiği ünlü isim ortaya çıktı
Milli futbolcu Çağlar Söyüncü evlendi! Evlendiği ünlü isim ortaya çıktı

Fenerbahçe'de oynayan aynı zamanda stoper pozisyonunda millî forma giyen Çağlar Söyüncü evlilik haberi ile gündeme geldi. Genç futbolcu hayatını tasarım dünyasının tanıdık simalarından Serra Pekdemir ile birleştirdi.

Bilindiği üzere Çağlar Söyüncü, 14 Haziran'da başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası için Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrıldı. Ünlü futbolcu hazırlık maçları başlamadan önce evliler kervanına katıldı. 

Futbol kariyerindeki başarıları ile adından söz ettiren Çağlar Söyüncü bu kez özel hayatı ile konuşuldu. Kısa süre önce moda tasarımcı Serra Pekdemir ile nişanlanan milli futbolcu nikah masasına oturdu. 

Düğün Bodrum'da gerçekleşti. Yeşil sahanın yıldızları ve daha nice ünlü ismin akın ettiği törende DJ Mahmut Orhan sahne aldı. Düğünden kareler ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 

FUTBOL DÜNYASINDAN ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Çağlar Söyüncü'nün nikah törenine, futbol camiasından tanınan ünlü isim katıldı. Katılımcılar arasında eşi Şükran Ovalı ile birlikte Caner Erkin, Cenk Tosun, Cengiz Ünder, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu ve İrfan Can Kahveci gibi isimler vardı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KİMDİR?

Çağlar Söyüncü 23 Mayıs 1996'da İzmir'de dünyaya geldi. Aslen İzmirli olup şimdilerde 28 yaşındadır. Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da futbolla ilgilendi. İzmir'de başladığı futbol kariyerinde,2014'te Altınordu ile profesyonel oldu. La Liga takımlarından Atlético Madrid'ten kiralık olarak Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir. Stoper pozisyonunda görev yapan Türk millî futbolcudur. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • elbette23 3 hafta önce Şikayet Et
    gizli ünlü demek
    Cevapla
  • yerlioğlu 3 hafta önce Şikayet Et
    ünlü isim diyorsunuz.ben ilk defa duydum
    Cevapla
  • Naciye 3 hafta önce Şikayet Et
    Yakışmışlar tebrikler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR