Hülya Avşar Fatih Altaylı'ya gönderme yaptı, Meryem Uzerli'yi kıskanmadığını söyledi

Tepkilerin odağında olan Hülya Avşar, Fatih Altaylı'nın "Hülya Avşar seni kıskanacak" dediği Meryem Uzerli hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında Fatih Altaylı'ya da gönderme yaptı. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2024 10:04 GÜNCELLEME 02.07.2024 10:04 HAYAT
Hülya Avşar Fatih Altaylı'ya gönderme yaptı, Meryem Uzerli'yi kıskanmadığını söyledi
Hülya Avşar Fatih Altaylı'ya gönderme yaptı, Meryem Uzerli'yi kıskanmadığını söyledi

En son Berfu Yenenler'e tavrı ile gündeme gelen Hülya Avşar bu kez de Meryem Uzerli'ye sorduğu sorularla adından söz ettirdi. Günlerdir sosyal medyadan tepki toplayan Hülya Avşar nihayetinde bir açıklama yaptı.

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli'nin evlenmeyişini sorgulayan Hülya Avşar, sosyal medyada 'geri kafalı, yargılayıcı ve empati yoksunu' olarak değerlendirilmiş ve eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 

Bunun üzerine kendisini izah eden Hülya Avşar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Amanın de amanın şu üç dört gündür TT’ler mi olmuşuz, trend videolara mı girmişiz, ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sanırım sohbetin altındaki yorumlarında faydası vardır, özellikle sevimsiz olan yorumlar.

Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat ben ve konuğum sohbetimizden çok keyif aldık hatta Meryem’e sohbeti önceden gönderip onayını alacak kadar özen gösterdik ve aldığımız teşekkürler doğrultusunda yayına girdik.

Ayrıca sevgili Fatih Altaylı dediğin kadar varmış gerçekten çok güzel, çok tatlı ve çok samimi. Kıskanmadım, aksine bayıldım. Ne tesadüf ki ikimizde sohbetimize onun güzelliğinden bahsederek başlamışız. Tüm yorum sahiplerini çok öpüyorum.

NE OLMUŞTU?

Meryem Uzerli Hülya Avşar'ın youtube programına konuk oluştu. Avşar, Meryem Uzerli'ye "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden seninle evlenmediler?" sorusunu yönelmiş,

Uzerli ise  "Onlar benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak. Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok" demişti.

Hülya Avşar'ın bu sorusu sosyal medya büyük tepki toplamıştı. 

FATİH ALTAYLI: HÜLYA AVŞAR KISKANÇLIKTAN ÇATLAYACAK

Hülya Avşar'ın programından önce Fatih Altaylı'nın konuğu olan Meryem Uzerli, Fatih Altaylı'dan ise şu yorumları almıştı: Televizyonda göründüğünden 20 kat daha güzel ve 15 yaş daha gençsin. Benden sonra Hülya Avşar'a gideceksin, kıskançlıktan çatlayacak seni görünce. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Alim 20 saat önce Şikayet Et
    Teşhircilik çıplaklık fuhşiyat zina fuhuş haram herkese haram
    Cevapla
  • Misafir 21 saat önce Şikayet Et
    Vay be Altaylı nede çok önemli konuları işleyip sunuyor.Başka bir yanı daha var mı aceba
    Cevapla
  • ahmet 1 gün önce Şikayet Et
    güzellikte meryem uzerli hülya avşarın yanından geçemez
    Cevapla
  • Vatandaş 1 gün önce Şikayet Et
    Bu kadar sıkıntının içinde şimdi bize ne bunlardan. Yaşları belli bir sınırı geçtiğinde unutulmamak için yapılan saçma sapan programlar hareketler konuşmalar. Hayatta daha acı olaylar yaşanıyor şu an. Bunlardan bize ne?
    Cevapla
  • misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Konuk olduğu kişiye dikkat etmezse bir kişi paraya doymazsa olacağı budur.bir kişinin önce ahlakı güzel olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR