Cengiz Kurtoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında konuştu: 40 yıllık...

40 yıllık arabesk müzik sanatçısı Cengiz Kurtoğlu Recep Tayyip Erdoğan hakkında konuştu. Kıbrıs'ta sahne alan Cengiz Kurtoğlu hayatının film yapılmasını istemediğini, kimsenin kendisini oynamayacağını ifade etti. Ayrıca estetik yapanlara ağır eleştiriler yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 10:53 GÜNCELLEME 04.07.2024 10:53 HAYAT
Cengiz Kurtoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında konuştu: 40 yıllık...
Cengiz Kurtoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında konuştu: 40 yıllık...

Arabesk müziğin akla gelen isimleri arasında yer alan Cengiz Kurtoğlu Kıbrıs'ta sahne aldı. Yıllarca papyon ve kravatla performans sergileyen sanatçı bu kez bir değişiklik yaptı ve spor kıyafet tercih etti.

"Yıllarca papyon ve kravatla sahne aldıktan sonra bu rahatlığı sonuna sahnemde de gösteriyorum" diyen Cengiz Kurtoğlu dikkat çekici açıklamalar yaptı. 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN AÇIKLAMASI

Cengiz Kurtoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan ilişkisi sorulduğunda ise "Biz, onunla 40 yıllık abi-kardeşiz. Özellikle ‘Duyanlara Duymayanlara’ ve Karadeniz şarkılarımı çok beğenir. O ülkemizin aynı zamanda baş komutanıdır" dedi. 

"KİMSE BENİ OYNAYAMAZ"

Son günlerdeki biyografik filmlerin ardından Cengiz Kurtoğlu'na hayatının film yapılmasını isteyip istemediği soruldu. Ünlü sanatçı böyle bir şeyi istemediğini "Kimse beni oynayamaz, oynamasın. Böyle bir şeye de izin vermem" sözleriyle tamamladı. 

"OĞLUM VELİAHT DEĞİL"

Yeni albüm hazırlığı var mı sorusuna yanıt veren Cengiz Kurtoğlu, "Yok, artık gerçekten uğraşamıyorum. Hatta 6 yıldır her şeyi hazır olan bir şarkım var, stüdyoya girip okuyamadım dedi ve ardından hayatı dolu dolu yaşamaya çalıştığını ifade etti.

Cengiz Kurtoğlu, ayrıca oğlu Aydın'ın bir veliaht olmadığını ancak müzikal başarısına destek verdiğini açıkladı. 

"REZALET İŞLER"

Cengiz Kurtoğlu son dönemde erkek sanatçılarda sıklıkla görülmeye başlanan oje sürme, etek giyme veya estetik yapma gibi işlemlere ilişkin de yorum yapmaktan çekinmedi. Kurtoğlu konuya ilişkin "Bırakın bunları vallahi, rezalet işler bunlar" şeklinde konuştu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • vatandaş 3 gün önce Şikayet Et
    adamsın
    Cevapla
  • ayasofya 3 gün önce Şikayet Et
    EYVALLAH CENGİZ BABA SAYGILAR SEVGİLER EFENDİM ALLAH RAZI OLSUN BABA zzzz
    Cevapla
  • Atakan 3 gün önce Şikayet Et
    Cengiz kurtoğlu kraldır
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR