Hayko Cepkin'den radikal karar: Konserinde 5 bin kişiye milli maçı izletecek

6 Temmuz'da Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı için geri sayım başlamışken, bazı programların saatinin maç ile çakıştığı görüldü. Bunlardan biri de Hayko Cepkin'in konseri. Hayko Cepkin aldığı son karar ile konser saatini erkene çekti ve konser alanında maç izletecek.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2024 09:59 GÜNCELLEME 06.07.2024 09:59 HAYAT
Hayko Cepkin'den radikal karar: Konserinde 5 bin kişiye milli maçı izletecek
Hayko Cepkin'den radikal karar: Konserinde 5 bin kişiye milli maçı izletecek

Günler öncesinde, Hayko Cepkin'in konser günü ve saati 6 Temmuz Cumartesi saat 22.00 olarak planlanmıştı. Milli takımımızın çeyrek finale yükselmesi ve Hollanda ile olan karşılaşması da 6 Temmuz saat 22.00 olarak belirlenince olanlar oldu.

Yaklaşık 5 bin kişinin katılması öngörülen Hayko Cepkin konserinin tarihi ve saati katılımcıları bir hayli üzdü. Bir sosyal medya kullanıcısı ise tepkisini şöyle dile getirdi: İlk defa çeyrek final gördüm. Maç saatinde Hayko Cepkin konserindeyiz. Şansım bu kadar...

'Gurbetçiyim' diyen Hadise'ye 'mülteci' çıkışı: Nasıl bir akıl tutulması! "Gurbetçiyim" diyen Hadise'ye 'mülteci' çıkışı: Nasıl bir akıl tutulması!

Bunun üzerine Hayko Cepkin aldığı radikal karar ile konser saatini 20.15'e çekti. Konserin ardından ise katılımcılar ile alanda maçın izleneceğini duyurdu. İşte, yaptığı o açıklama:

Hizmet kapınıza kadar geldi. Milli takım çeyrek finale kalınca, Ataköy Marina konserimiz ile aynı gün aynı saate denk geldi. Biz de maç kaçmasın, izlenilsin diye konser saatimizi 20.15'e çektik. 22.00'de konser biter, sonra (şu anki) bilete göre minimum 5000 kişi maçı seyrederiz. İşte hizmet. Bizimle uyum içinde hareket eden organizasyona da teşekkürler. Tekrar belirtiyorum dakik oluşumu zaten biliyorsunuz tam 20.15 konserimiz başlar ki maç saatine sarkmayalım. Sevgiler...

Orhan Gencebay'dan olay paylaşım: Bestelerimin en büyük ilhamkarı...Orhan Gencebay'dan olay paylaşım: Bestelerimin en büyük ilhamkarı...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • bilall 3 gün önce Şikayet Et
    Cumartesi akşamı Hicri Yılbaşı'dır,Akşam Ezanı ile birlikte yani saat 20:46'da Hicri 1445 yılı bitip 1446 yılı başlayacaktır.Cübbeli Ahmet Hocamız Cumartesi akşamı canlı yayında saat 20:30'dan itibaren Cemaatla birlikte bitecek yılı Hayırla bitirmemiz Yeni yılımızı Hayırla karşılamamız için Dualar edecektir.Nasibi olanlar seneyi Dua ile bitirip Dua başlayacak İnşallah.
    Cevapla
  • Osmanli 2 gün önce Şikayet Et
    Biz milli maç izleyecez hacıı. İşine bak sen.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 gün önce Şikayet Et
    Bunu dinlemeye mi gidecek vatandaş
    Cevapla
  • gandalf 3 gün önce Şikayet Et
    adamsin hayko
    Cevapla
  • Haktan 3 gün önce Şikayet Et
    Efferin Hayko.
    Cevapla
  • nurı 3 gün önce Şikayet Et
    sımdımı turk oldun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR