Şarkıcı Sıla'dan milli maç için yeni karar!

Tüm Türkiye 6 Temmuz'da gerçekleşecek Milli Takım çeyrek maçına kilitlenmiş durumda. O gün yapılacak etkinlikler birer birer iptal edilirken, konserini iptal eden isimlerden biri de şarkıcı Sıla oldu. Sıla konserinin ertelendiği haberini verdi ve biletlerin akıbetini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2024 09:47 GÜNCELLEME 06.07.2024 09:47 HAYAT
Şarkıcı Sıla'dan milli maç için yeni karar!
Şarkıcı Sıla'dan milli maç için yeni karar!

Son günlerde ülkenin tüm odak noktası Milli Futbol Takımı çeyrek final maçında. 6 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek olan maç ile aynı saate denk düşen konserlerden biri de Sıla'nın Çeşme konseri oldu.

En son Hayko Cepkin konser saatini değiştirmiş ve büyük takdir toplamıştı. Sıla da milli maçtan ötürü Çeşme'de yapacağı konseri iptal etti. sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Hayko Cepkin'den radikal karar: Konserinde 5 bin kişi milli maçı izleyecek!Hayko Cepkin'den radikal karar: Konserinde 5 bin kişi milli maçı izleyecek!

Milli takımımızın maçı sebebiyle 6 Temmuz Çeşme konserimiz 2 Ağustos tarihine ertelenmiştir. Satın alınan biletler yeni tarihinde geçerli olacaktır. Milli takımımıza başarılar diler anlayışınız için teşekkür ederiz.

BİLETLERE NE OLACAK?

Şarkıcı Sıla'nın konseri içi bilet alanların biletleri yeni konserde (2 Ağustos'ta olacak konser) de geçerli olacak. 

Arda Güler'in aile pozu sosyal medyada! İşte, annesi, babası ve ablası...Arda Güler'in aile pozu sosyal medyada! İşte, annesi, babası ve ablası...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • MiSaFiR 2 gün önce Şikayet Et
    Bizim futbolcularımız da, İngiliz futbolcu Jude Bellingham'ın yaptığı hareketin aynısını maç başlamadan hemen önce şeref tribününe karşı yapsın. (Cumhurbaşkanımıza söyleyelim de 5dk. geç gelsin)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR