'Butona basmak istiyorum' demişti! Oktay Kaynarca mesleği bırakıyor mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam'dan sonra ATV'de Alan programı ile sunuculuğa Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde oyunculukla ilgili yaptığı konuşmada yorulduğunu söylemişti. Oktay Kaynarca'ya mesleği bırakıp bırakmayacağı merak edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2024 11:17 GÜNCELLEME 17.07.2024 11:18 HAYAT
'Butona basmak istiyorum' demişti! Oktay Kaynarca mesleği bırakıyor mu?
'Butona basmak istiyorum' demişti! Oktay Kaynarca mesleği bırakıyor mu?

Bilindiği üzere Oktay Kaynarca yaklaşık 35 yıldan beri Türk Televizyon dizilerinin sevilen isimleri arasında. Yeditepe İstanbul'da Ferhan, Aynalı Tahir'de Bekir, Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar'da Hızır Çakırbeyli'yi oynayan Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ardından sunuculuğa başladı.

ATV ekranında yayınlanan Alan isimli programın sunuculuğunu üstlenen Oktay Kaynarca'nın yeni bir projesinin olup olmadığı merak edilirken, ünlü oyuncudan 'Var ama henüz kesin bir şey yok. Ben biraz yoruldum"' açıklaması gelmişti. 10 yılın ardından yeniden sunuculuğa başlayan Oktay Kaynarca yeni açıklaması ile gündeme geldi. 

Oktay Kaynarca yaptığı konuya ilişkin yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: 

Gidip geliyorum. Burada da işlerim var. Biraz yoruldum, butona basmak istiyorum açıkçası. Oyunculuğu bırakamam, sağlığım elverdiği sürece devam edeceğim. Oyuncu yaşlandıkça değerlenir. Bu dünyanın her yerinde böyledir...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Artık kimse izlemez......!!!
    Cevapla
  • Ali Veli 2 ay önce Şikayet Et
    EDHO devam etsin. İlyas Ölmesin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR