İbrahim Tatlıses 15 yıllık küslüğün acısını böyle çıkardı: Yıldız Tilbe'ye 100...

15 yıldan beri küskünlükleri devam eden Türk müziğinin önemli isimlerinden İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe barışmaları sosyal medyada gündem olmuştu. İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe'ye yaptığı son hareketle dostluklarını pekiştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2024 09:12 GÜNCELLEME 29.07.2024 09:13 HAYAT
İbrahim Tatlıses 15 yıllık küslüğün acısını böyle çıkardı: Yıldız Tilbe'ye 100...
İbrahim Tatlıses 15 yıllık küslüğün acısını böyle çıkardı: Yıldız Tilbe'ye 100...

Türk müziğinin sevilen isimleri arasında yer alan İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe geçtiğimiz hafta bir araya gelip aradaki buzları eritti. 15 yıldan sonra adeta barış imzalayan sanatçılar kamuoyuna da mutlu haberi verdi.

Bir fotoğraf ile sosyal medya üzerinden küskünlüğün bittiğine ilişkin fotoğraf yayınlamışlardı. Yıldız Tilbe barışma haberinin ardından "Çok güzel bir gündü, geçmişi konuştuk, anıları konuştuk, mutlu olduk, duygulandık." ifadelerine imza atmıştı.

Engin Akyürek'i yıkan ölüm! Acı haber böyle duyurulduEngin Akyürek'i yıkan ölüm! Acı haber böyle duyuruldu

İbrahim Tatlıses ise "Bir dahaki buluşma ne zaman?" sorusuna "Her zaman" diyerek yanıt vermişti. Sonrasında ise yaptığı jestle Yıldız Tilbe ile olan dostluğunu pekiştirdi.

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da sahne alan Yıldız Tilbe'ye tam 100 adet gül gönderdi. Büyük jest karşısında duygu dolu anlar yaşayan Yıldız Tilbe ise sahneden İbrahim Tatlıses için 'Mavi Mavi' şarkısını hediye etti. 

Helallik isteyen İbrahim Tatlıses'ten radikal karar! Taburcu olduktan sonra...Helallik isteyen İbrahim Tatlıses'ten radikal karar! Taburcu olduktan sonra...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 101 TÜMÜ
  • Yaşar 1 ay önce Şikayet Et
    Oğuz Yılmazdanda özür dilesin Hayata yabancı bakan insanlar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Boş insanlar
    Cevapla
  • Pars 1 ay önce Şikayet Et
    Gençlere kötü örnek olan toplumun yüz karaları utanmazlar
    Cevapla
  • Fırat 1 ay önce Şikayet Et
    İkisi de yeterince rezillik yaptılar
    Cevapla
  • New York 1 ay önce Şikayet Et
    İboda artık biliyor elinden birşey gelmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR