Kadir İnanır'ın sağlık durumu açıklandı! Felç mi kaldı?

75 yaşındaki oyuncu Kadir İnanır bir süredir sağlık sorunları ile karşı karşıya... Tedavisi hakkında sık sık bilgi verilen Kadir İnanır'ın felç geçirdiği haberleri sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine konuya açıklık getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2024 09:13 GÜNCELLEME 16.08.2024 09:13 HAYAT
Kadir İnanır'ın sağlık durumu açıklandı! Felç mi kaldı?
Kadir İnanır'ın sağlık durumu açıklandı! Felç mi kaldı?

Yaklaşık 50 yıl boyunca Türk sinemasında aktif olarak rol oynayan Kadir İnanır aylardan beri sağlık sorun ile cebelleşiyor. Kadir İnanır hakkında çıkan son haber ise felç geçirdiği yönündeydi.

İddiaya göre, Kadir İnanır'ın sağ kolunda ve sağ bacağında felç oluştu. Bu haber Kadir İnanır'ın sevenlerini bir hayli endişelendirdi. Dün çıkan bu haberlerin ardından konuya ilişkin açıklama eşi Jülide Kural'dan geldi.

Kadir İnanır

Yavuz Bingöl mahkemelik oldu! 2 yıl hapis cezası isteniyorYavuz Bingöl mahkemelik oldu! 2 yıl hapis cezası isteniyor

Jülide Kural, çıkan bu haberleri yalanladı ve Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: Kadir’in tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Böyle haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Elbette zorlu bir süreç ama güçlü iradesiyle daha da iyi olacak. Yalan haberlere kulak asmayın lütfen.

Ayrıca, Kadir İnanır'a kapsamlı bir tedavi uygulandığı aktarıldı.

Kadir İnanır ve eşi Jülide Kural

Alişan'dan sevindiren haber! Eşiyle ilgili müjdeyi böyle duyurduAlişan'dan sevindiren haber! Eşiyle ilgili müjdeyi böyle duyurdu

NE OLMUŞTU?

Kadir İnanır 24 Mart'ta evinde rahatsızlandı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır'ın beynine pıhtı attığı öğrenildi. Tedbir amacıyla doktorlar tarafından entübe edildi. 27 Mart'ta uyandırıldı. 1 Nisan'da ise yoğun bakımda tedaviye alındı. Bir süredir ise rehabilite sürecinde olduğunu ve fizik tedavisi devam ediyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Serpil Atay 1 ay önce Şikayet Et
    Sağ tarafa gelen felç epey uğraştırıyor....İşleri zor. .
    Cevapla
  • Memet 1 ay önce Şikayet Et
    Er veya geç herkes ölecek. Kadir İnanır'da ölecek ve de dünyaya sıkı sıkıya bağlanan diğerleri de ölecek. Sevilenler ve sevenler hepsi ölecek. kendinize ağlayın.
    Cevapla
  • vatan evladı 1 ay önce Şikayet Et
    jülide kural , 2008 yılındaki Ermenilerden Özür Diliyorum kampanyasına desteğini açıklamıştır. Kadir İnanır'ın hayat arkadaşıdır.
    Cevapla
  • Doğrucu DavuT 1 ay önce Şikayet Et
    Selo ve yandaş hainler çok üzülecekler bu duruma...
    Cevapla
  • ahsen 1 ay önce Şikayet Et
    Türk sinemasının ahlak dışı İslam dışı her türlü kepazelik yıllarında gençliğe çok kötü örnek olan sanatçı değil film artisi olan kişilerden birisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR