Burak Özçivit servetine servet katıyor! İşte, mal varlığı...

Eşi gibi kendisi de 18 yıldan beri oyunculuk yapan Burak Özçivit artık resmen gayrimenkul zengini... Aylık geliri 3 Milyon TL olan Burak Özçivit parasını, tatil bölgelerindeki lüks villalara yatırdı. Rakamları duyanların ağzı açıkta kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2024 14:34 GÜNCELLEME 25.08.2024 14:34 HAYAT
Burak Özçivit servetine servet katıyor! İşte, mal varlığı...
Burak Özçivit servetine servet katıyor! İşte, mal varlığı...

Arap ülkelerinde ciddi takipçi kitlesi olan oyuncu Burak Özçivit servetine servet katmaya devam ediyor. Eşi Fahriye Evcen ile birlikte oyunculuk kariyerine hızla devam eden Burak Özçvit artık resmen gayrimenkul zengini...

Burak Özçivit bir yandan Kuruluş Osman'daki rolüne devam ediyor, bir yandan reklam filmlerinde oynuyor diğer yandan da yurtdışı etkinliklerine katılıyor. Yurtdışı etkinliklerine katılmak için ise 100 bin Dolar (yaklaşık 3 Milyon TL) talep ediyor. 

Müge Anlı sevindiren haberi resmen ilan etti! Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla mutlu günü...Müge Anlı sevindiren haberi resmen ilan etti! Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla mutlu günü...

AYLIK GELİRİ 3 MİLYON TL

Birkaç sezondur ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde başrol oynayan Burak Özçivit'in bölüm başına aldığı ücretin 750 Bin TL olduğu biliniyor. Ayda ortalama 4 bölüm çeken oyuncu ayda 3 Milyon TL kazanıyor.

REKLAM ÜCRETİ 80 MİLYON TL

Burak Özçivit geçtiğimiz sene de anlaştığı bir reklam filmi için 80 Milyon TL almıştı. 

TATİL BÖLGELERİNDEN VİLLA ALDI

Alınan bilgiye göre ünlü oyuncu bu sene içinde Bodrum'da 4 tane lüks villa yaptırdı. Modern havuz ve şık balkon tasarımıyla dikkat çeken bu villalara yaklaşık 250 Milyon TL ödeme yaptı. 

İSTANBUL'DAKİ VİLLALARI

Burak Özçivit'in ayrıca İstanbul'da da villaları olduğu biliniyor. İstanbul’da oturdukları lüks sitede ikinci villalarını aldı. İlk eve 2 milyon 350 bin dolar (yaklaşık 80 Milyon TL), ikinci eve ise  4 milyon 250 bin dolar (yaklaşık 140 Milyon TL) ödemişti.

Nesrin Cavadzade'nin başörtülü hali olay oldu! Eşarpla dans etti Nesrin Cavadzade'nin başörtülü hali olay oldu! Eşarpla dans etti

KAYNAK : Posta
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • ümit 3 hafta önce Şikayet Et
    Aynen bozkurt un dedigi gibi
    Cevapla
  • Bozkurt 3 hafta önce Şikayet Et
    Devlet asıl sanatçı futbolcu takımlar ve ceolara çökecek aslında
    Cevapla
  • Tesettür farz 3 hafta önce Şikayet Et
    Valla karısının günahını Rabbim soracak. bu dünyada yiyin için ahiret hesabı çetin
    Cevapla
  • Antepli Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Vergi veriyor mu peki?
    Cevapla
  • Suat 3 hafta önce Şikayet Et
    O zengin unutma zenginden alamazlar güçleri garibana yeter
    Cevapla
  • çavuşbaşı 3 hafta önce Şikayet Et
    Kazanç iyi acaba kazandığı gibi devletede vergisini veriyormu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR