Özcan Deniz resti çekti! "Rabbim verdiği gibi almasını da bilir"

Özcan Deniz ile ailesi arasında ipler iyice gerildi. Ailesini hayatından çıkardığını duyuran Özcan Deniz'e, kardeşi ise Müge Anlı'ya ait video ile tepki gösterdi. Özcan Deniz ise iğneleyici sözleriyle şoke etkisi oluşturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2024 10:28 GÜNCELLEME 26.08.2024 15:51 HAYAT
Özcan Deniz resti çekti! "Rabbim verdiği gibi almasını da bilir"
Özcan Deniz resti çekti! "Rabbim verdiği gibi almasını da bilir"

Özcan Deniz, maddi ve manevi olarak kendisine zarar veren yakınlarını hayatından çıkardığını ilan etti. Yıllardan beri menajerliğini yapan kardeşi Ercan Deniz'i yaşamından silen Özcan Deniz durumla ilgili açıklama yaptı. 

Özcan Deniz'in erkek kardeşi Ercan deniz, Müge Anlı'ya ait videoyu alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez o ona o parayı… Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir. Anasına babasına baksın diye verir ve Rabbim verdiği gibi almasını da bilir. Yani güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter… Bence herkes neyin ne için ona kısmet olduğunu da bilmesi lazım…

Özcan Deniz ise, Alaçatı'da konser verdiği esnada Sezen Aksu’nun Ahdım Olsun şarkısını seslendirdi ve bu esnada ailesiyle bağlarını kopardığını, artık tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu söyledi.

Sonrasına ise kardeşine cevap niteliğinde bir şu sosyal medya paylaşımı yaptı: Sizi çoook seviyorum. Canım oğlum benim. Canım karım. Canımsınız. Ben artık kim için yaşadığımı biliyorum ve de çok mutluyum. Hiç olmadığım kadar hafif ve güçlüyüm. Strese girmek isteyen girebilir. 

Sihirli Annem'in Çilek'i büyüdü! Bakın kiminle evleniyorSihirli Annem'in Çilek'i büyüdü! Bakın kiminle evleniyor

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • destek 3 hafta önce Şikayet Et
    ÖZcan denizi destekliyorum. yiyici akrabalardan gına geldi ,kıymet de bilmezler snein kazancın üzerinde görgüsüzce hak iddia ederler. Git çalış be adam bu ne dilenciliktir. Herkesin kazancı kendine ister verir ister vermez. Kıymet bilmeyene, nanköre hiç verilmez.
    Cevapla
  • fatih 3 hafta önce Şikayet Et
    çokta tın
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Özcan deniz'i dikkate alamıyorum. Hani var ya... konuşur da dinlemezsin
    Cevapla
  • Gurbetçi Dortmund 3 hafta önce Şikayet Et
    Özcan deniz Filistinde katliyam yapıldığında israil de konser verdi.. unutmayın unutturmayın..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR