Ünlü oyuncuya büyük şok! Bebeği ağlıyor diye jandarma çağırdılar

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat akıllara durgunluk veren bir olayla gündeme geldi. Eşi ve iki çocuğu Çanakkale'de yaşayan Bülent Polat, bebeği ağlıyor diye, komşuları tarafından Jandarma'ya ihbar edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2024 13:21 GÜNCELLEME 08.09.2024 13:21 HAYAT
Ünlü oyuncuya büyük şok! Bebeği ağlıyor diye jandarma çağırdılar
Ünlü oyuncuya büyük şok! Bebeği ağlıyor diye jandarma çağırdılar

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u, Kuruluş Osman'ın Üstad Gera'sı Bülent Polat akıllara durgunluk veren bir olay ile gündeme geldi. 2015'te Duygu Şenoğlu ile evlenen ve 2 çocuğu olan oyuncu, bebeği ağlıyor diye Jandarma'ya şikayet edildi. 

Yakın zamanda ekrana gelecek olan Siyah Kalp dizisinde rol almaya hazırlanan Bülent Polat'ın eşi ve 2 çocuğu Çanakkale'de ikamet ediyordu. Bebeklerinin ağlaması üzerine komşular tarafından Jandarma'ya ihbar edildi. 

Hülya Avşar'dan Çağla Altunkaya yorumu! 'Uzun zamandır...'Hülya Avşar'dan Çağla Altunkaya yorumu! "Uzun zamandır..."

Şoke eden ihbarın ardından 45 yaşındaki oyuncu konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Bebek ağlıyor diye jandarma çağırıyorlar. Daha önce de bizi şikâyet etmişler. Ben şehir dışında çalışıyorum. Eşim ve çocuklarım Çanakkale'de, aklım onlarda kalıyor. Oradan taşınsam da işin peşini bırakmayacağım. Ailemin huzurunu kaçıranları elbet bulacağım...

Acun'un evliliği sonrası Şeyma Subaşı'ndan açıklama! 'Hayatım boyunca aradığım'Acun'un evliliği sonrası Şeyma Subaşı'ndan açıklama! "Hayatım boyunca aradığım"

KAYNAK : Sabah
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Narin 4 gün önce Şikayet Et
    Bebeğin uzun süreli ve devamlılık gösteren ağlaması şüpheli bir durumdur.Emniyet güçlerine haber verilmesi normaldir.
    Cevapla
  • katibb 1 hafta önce Şikayet Et
    Jandarmanın yerinde olsam basardım cezayı.. çocuk ağlaması için askeri meşgul etmek nedir yav!
    Cevapla
  • Aysun 5 gün önce Şikayet Et
    Kolluk kuvveti ..kime şikayet etseydi. Demek ki çok rahatsizlik verdiler.
    Cevapla
  • ömer faruk 1 hafta önce Şikayet Et
    Maalesef yediklerimizden midir,içtiklerimizden midir artık insanlarda TAHAMMÜL,İDARE ETMEK diye bir olgumuz kalmadı.Allah sonumuzu hayır etsin.Hiç iyiye gitmiyoruz.......
    Cevapla
  • İlyas 1 hafta önce Şikayet Et
    Mine Bayram kolayı var git köyde veya kırsal alanalarda otur. Senin çocukluğun çok mu sakindi. Bırakın bunları gavurlar gibi çocuk yapmıyorsunuz bari burakın ülkenin çocukları çocuk gibi yaşasın. Ben sana migren yaşatacak kadar gürültü olduğuna inanmıyorum yalan dolan konuşmayın.
    Cevapla
  • Mine Bayram 1 hafta önce Şikayet Et
    Evimizin bitişiğine çocuk parkı yapıldı.Sabah 9'dan gece 12'ye kadar yoğun gürültü var.Bu sıcakta pencerelerimizi kapatmak zorunda kalıyoruz.Bunun neyine tahammül ve idare edilir? Migren sahibi olduk.Gündüz gözüyle uluorta se.s yapan mı, bisikletinin-arabasının kornasını sürekli çalarak gürültü kirliliği yapanlar mı?"Çocuğum sus,gürültü etme" dediğinde canavarlaşan anneler mi :(
    Cevapla
  • Deniz 1 hafta önce Şikayet Et
    Almanya'da aynı böyle. Ufak bir tartışmada hemen komşu şikayet eder Çocuk ağlasın polis gelir evi basar çocuğu alır aileyi dağıtır.
    Cevapla
  • a.d. 1 hafta önce Şikayet Et
    Komşu komşunun külüne muhtaçdır. Ama hangi komşunun?
    Cevapla
  • Refik 1 hafta önce Şikayet Et
    Yakında bebek ağlıyor diye aile katliamını da görürüz manyaklıkta dünyada zirveye oynuyoruz
    Cevapla
  • Objektif 1 hafta önce Şikayet Et
    Bebek ağlamasını polise şikayet etmek nedir yaa Yazık, ayıp.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR