Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı fena patladı: O senin zevksizliğin!

Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek sosyal medyaya fena kızdı. Kendisi hakkında yapılan torpil iddiaları hakkında konuşan Feyza Civelek kendisine yöneltilen eleştiri oklarına bakın nasıl karşılık verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 12:47 GÜNCELLEME 17.09.2024 12:47 HAYAT
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı fena patladı: O senin zevksizliğin!
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı fena patladı: O senin zevksizliğin!

Bilindiği üzere Feyza Civelek, annesi Melis Civelek'in senaryosunu yazdığı Kızılcık Şerbeti'nde rol alıyor. Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezonunun başlamasına günler kala Feyza Civelek sert konuştu. 

Dizide Nilay karakterine hayat veren oyuncu Feyza Civelek kendisine yöneltilen eleştirilere adeta püskürdü. Oyuncu Civelek, torpilli olduğunu ifade eden bir sosyal medya kullanıcısına gerginlik dolu bir açıklama yaptı. 

Kurtlar Vadisi oyuncusuydu! Önce tesettüre girdi, sonra mesleğini değiştirdi! Kurtlar Vadisi oyuncusuydu! Önce tesettüre girdi, sonra mesleğini değiştirdi!

İşte Feyza Civelek'in sosyal medya hesabı yaptığı o açıklama: 

Senin annen de yazsa sen de oynarsın. Bir oyuncu ol da görelim." diyen Civelek, Ben bu işe girerken annem yazmasına rağmen auditiona girdim hak geçmesin diye. Bilip bilmeden konuşan insanlardan sıkıldım. Şu an en popüleri Nilay. Nilay'sız dizi asla olmaz. Ha diziyi mahvettiğimi düşünüyorsan o senin zevksizliğin ama saçma sapan paylaşma bilmeden okey?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Nail 4 gün önce Şikayet Et
    İnsanın çürüklerinden film yapılmış.Yazık.
    Cevapla
  • Sss 4 gün önce Şikayet Et
    dizi de ömerin oğlu sadece şuan sorunsuz.yani gayri.mesru çocuğu yok alkol yok. yada Bi arabasıyla aşk yasamiyo veya kavgası yok.bi tek.o kaldı.
    Cevapla
  • Koç 5 gün önce Şikayet Et
    Türk dizisi seyredenleri hiç birinde film zevki yok hep aynı birbirinin takliti
    Cevapla
  • Bir vatandaş 5 gün önce Şikayet Et
    Ne sevimsiz insan ya. Bu rol falan yapmıyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR