Gülse Birsel'den beklenen açıklama! Avrupa Yakası geri mi gelecek?

'Geçmişteki dizilere özlem' denince ilk akla gelenlerden biri de Avrupa Yakası... Kahkaha tufanı yaşatan Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği konuşuluyordu. Konuya ilişkin açıklama dizinin senaristi Gülse Birsel'den geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 13:40 GÜNCELLEME 18.09.2024 13:40 HAYAT
Gülse Birsel'den beklenen açıklama! Avrupa Yakası geri mi gelecek?
Gülse Birsel'den beklenen açıklama! Avrupa Yakası geri mi gelecek?

Sanatseverlerin buluştuğu bir etkinliğe katılan Gülse Birsel, izleyiciyi heyecanlandıran bir haberle gündeme geldi. Gülse Birsel, yıllar geçse de eskimeyen, sahneleri ile kahkaha tufanı yaşatan Avrupa Yakası hakkında bir açıklama yaptı. 

2004 ile 2009 yılları arasında 6 sezon boyunca ATV ekranında yayınlanan Avrupa Yakası'nın hem senaristi hem de oyuncusu Gülse Birsel, gazeteciler ile ettiği sohbette şu ifadelere imza attı: 

Bir oyun yazıyorum, onun çalışmalarına başlayacağız birkaç ay içinde. Gelecek yaz, 'Aile Arasında 2' filmini çekeceğiz gibi görünüyor. Onun senaryosunu bitirmeye çalışıyorum.

Özgü Namal açıkladı! Kızıl Goncalar'dan sonra Almanya'da sinema filmi...Özgü Namal açıkladı! Kızıl Goncalar'dan sonra Almanya'da sinema filmi...

Eski bir projenin devamını yaptığını duyan gazeteciler, Gülse Birsel'e hemen Avrupa Yakası'nı sordu. Gülse Birsel, Avrupa Yakası'nın yeniden çekilmesi hususunda bir çalışma olmadığını şu sözlerle ifade etti: Öyle bir şey yok şu an. Öyle bir projemiz yok.

Ünlü senarist konuşmasının devamında ise dizinin 10 yıl sonra belki yeniden çekilebileceğini söyledi. İşte o sözler: Belki 10 yıl sonra... Yeni şeyler yapmak istiyoruz. Dediğim gibi başlangıçtan bu yana 20 yıl geçmesine rağmen hala taze. Onun için yani hadi tekrar başlayalım gibi şu an açıkçası öyle bir planımız hiç yok. Dediğim gibi on yıl sonra aklımıza eser. Bakarız...

Eleştirilerin odağındaydı! Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in görev yeri belli olduEleştirilerin odağındaydı! Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in görev yeri belli oldu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ORHAN 3 gün önce Şikayet Et
    Nasıl da lafı dolandırıp dolandırıp anlatıyorsunuz var ya....
    Cevapla
  • MUHTAR 3 gün önce Şikayet Et
    tutmazzz kimse izlemez o zamanın kodrosu yok o boşlukları kimse dolduramaz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR