Şarkıcı Simge'ye sahnede çiçekli saldırı! Böyle had bildirdi

Türk pop müziği sanatçıları arasında yer alan Simge Gaziantep'te konser verdiği sırada saldırıya uğradı. Şarkısını seslendiren 43 yaşındaki şarkıcı üzerine bir şeyler fırlatılmasının ardından seyirciye fena had bildirdi. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 09:55 GÜNCELLEME 18.09.2024 09:55 HAYAT
Şarkıcı Simge'ye sahnede çiçekli saldırı! Böyle had bildirdi
Şarkıcı Simge'ye sahnede çiçekli saldırı! Böyle had bildirdi

13 yıldan beri Türk pop müziği şarkıları seslendiren Simge Sağın Gaziantep Kültür Yolu Festivali kapsamında Gaziantep'e gitti. Gazianteplilere konser veren Simge, aniden bir seyircinin saldırısına uğradı.

Seyircilere oldukça yakın bir şekilde şarkı söyleyen şarkıcı Simge'nin yüzüne doğru aniden bir çiçek fırlatıldı. Kısa süre içinde de bir telefon fırlatıldı. 

Oyuncu İrem Sak'ın acı günü! Ölüm haberi böyle duyrulduOyuncu İrem Sak'ın acı günü! Ölüm haberi böyle duyruldu

"Bu böyle olmaz diyerek" ilk tepkisini gösteren Simge sonrasında bir açıklama yaptı ve ardından sahnede, seyirciden uzaklaşarak şarkılarını seslendirmeye devam etti. Simge, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum. Çünkü ben buraya gerçekten sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane çıkıntı telefon atıyor. Gerçekten ayıp. Yuhlamayın arkadaşlar, yuhlayarak da bir şeye varamayız. Öyle korktuğum için gelemeyeceğim beni yakından göremeyeceksiniz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • DoğruyaDoğru 1 gün önce Şikayet Et
    Sen kimsin ki seni yakından görelim . Mehdi falan mısın yoksa ?
    Cevapla
  • Gsm Operatörü 1 gün önce Şikayet Et
    Bu telefon atanların kafasını cidden merak ediyorum. Videosunu görmüştüm, Bebe Rexha isimli şarkıcının suratına da telefon atmışlar NY koserinde. Kadının gözü morarmış.
    Cevapla
  • ZÜLKARNEYN 1 gün önce Şikayet Et
    Bayağı had bildirmiş. Bundan sonra böyle had bildirmek literatüre girsinr
    Cevapla
  • Özcan Kurt 1 gün önce Şikayet Et
    Sevmiyorsan benim gibi gidip dinleme telefon atmak nedir.
    Cevapla
  • Savaş 1 gün önce Şikayet Et
    Doğu insanı konser ıstemiyor gitmeyin arkadaşım herseyden uzak kalsınlar o tlf fırlatan insanlık dışı adam diyemiyorum ulan sevmiyorsan kadını ne işin var konserinde böylelerini tedavi ettirmek lazım başka çözüm yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR