Reha Muhtar ile ilgili yeni gelişme! Felç kalma riski...

65 yaşında sunucu Reha Muhtar bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Entübe edildiği bilinen Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile oldukça merak ediliyor. Son açıklamayla Reha Muhtar'ın felç kalma durumunun olup olmadığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 09:43 GÜNCELLEME 02.10.2024 09:43 HAYAT
Reha Muhtar ile ilgili yeni gelişme! Felç kalma riski...
Reha Muhtar ile ilgili yeni gelişme! Felç kalma riski...

Reha Muhtar Türk televizyonlarının en eski sunucu ve yorumcuları arasında. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam eden Reha Muhtar ile ilgili yeni açıklama geldi.

Bilindiği üzere Reha Muhtar, Sarıyer'deki evinin merdivenlerinden aşağı düştü ve bilinci kapalı halde hastaneye kaldırıldı. O günden itibaren tedavisine devam edilen Reha Muhtar, entübe edilmiş halde yoğun bakımda kalıyor.

Murat Boz'dan evlilik açıklaması! İlk kez böyle sessizliğini bozduMurat Boz'dan evlilik açıklaması! İlk kez böyle sessizliğini bozdu

Reha Muhtar'ın felç kalma durumuyla ilgili iddialar dolanırken, yeni açıklama şarkıcı Nilüfer'den geldi. Nilüfer, Reha Muhtar'ın felç kalma durumunun olmadığını şu sözlerle ifade etti:

Genel durumu gayet iyi. Hastanede halen. Felçli kalma durumu yok. Gittim gördüm kendisini...

Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Yuhalandıktan sonra özür diledi Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Yuhalandıktan sonra özür diledi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Anadolu 4 saat önce Şikayet Et
    Efenim, acı var mı? Acı? Ne iftiralar, ne karalamalar, ne al aşağı etmeye çalışmalar, neler, neler… Ne diyelim? Adil düzen varrrr. Allah var, Allah.
    Cevapla
  • Hüso 1 gün önce Şikayet Et
    keser döner sap döner gün gelir hesap döner, acı var mı acı.
    Cevapla
  • remzi karatas 1 gün önce Şikayet Et
    Şimdide namaza ezana dine hakaret etsin
    Cevapla
  • misafir 1 gün önce Şikayet Et
    erbakan hocayla dalga geçtiğin için diyorum ki,acı var mı acı.
    Cevapla
  • Mizah 1 gün önce Şikayet Et
    Şimdi saçma soruların üstadı Reha Muhtar'a sormak lazım hasta olduğu için mi hastanede yatıyor ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR