Kenan İmirzalıoğlu'ndan 15 yıl sonra gelen itiraf! Gözyaşlarını tutamadı

Ekranların sevilen yüzü Kenan İmirzalıoğlu yıllar sonra gelen itirafı ile gündem oldu. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ayrılan Kenan İmirzalıoğlu 15 yıl öncesine gitti ve çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Ezel dizisine dikkati çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 10:03 GÜNCELLEME 05.10.2024 10:03 HAYAT
Kenan İmirzalıoğlu'ndan 15 yıl sonra gelen itiraf! Gözyaşlarını tutamadı
Kenan İmirzalıoğlu'ndan 15 yıl sonra gelen itiraf! Gözyaşlarını tutamadı

Yıllardan beri devam ettiği ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programından ayrılan Kenan İmirzalıoğlu, bir Youtube programına konuk oldu. 50 yaşındaki oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2009-2011'li yıllara damga vuran Ezel dizisi ile adından söz ettiren Kenan İmirzalıoğlu bu diziyle ilgili konuştu. Dizi projesi kendisine geldiğinde askerde olduğunu söyleyen İmirzalıoğlu, yapımcı firmanın bundan dolayı başkasıyla çekmeyi denediğini ancak içine sinmediği için kendisini beklediklerini söyledi. 

Kadir İnanır'ın acı günü! Ölüm haberi böyle duyurulduKadir İnanır'ın acı günü! Ölüm haberi böyle duyuruldu

"Benim de o sırada başka bir sözleşmem vardı. Ancak yine de sözleşmeyi okumayı tercih ettim. Ve gerçekten çok etkilendim. Sonra diğer yapımcıya ‘Ezel’ senaryosunu çok beğendiğimi söyledim. Bu şekilde projeye başlamış olduk." diyen oyuncu canlandırdığı Ömer karakteri ile ilgili de konuştu. 

En çok Kertepen Ali'nin ihanetinin onu üzdüğünü ifade etti ve ekledi: Kertepen sokaktaki kavgayı, dürüstlüğü, alın terini öğrettiği ağabey. O ağabeyinin öğrettiklerinden tamamen kardeşini satıyor olması Ömer için çok ağır...

Oyuncu Deniz Uğur'dan kötü haber! 'Şifalı dualarınızı esirgemeyin'Oyuncu Deniz Uğur'dan kötü haber! "Şifalı dualarınızı esirgemeyin"

"BİR BAKTIM AĞLIYORUM" 

Ayrıca, programa gelmeden önce, dizinin bazı sahnelerine baktığını ifade eden Kenan İmirzalıoğlu, gözyaşlarına boğulduğunu şöyle anlattı: Ben buraya gelmeden evvel genel hatırlayayım diye izlerken annenin yüzük bulma sahnesinde bir baktım ağlıyorum, dedim Kenan sakin ol...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Amine Elif Şenyüz 3 saat önce Şikayet Et
    Karadayı dizisindeki küçük Nazif büyüdü kocaman bir delikanlı oldu internette gördüm
    Cevapla
  • Htc 5 saat önce Şikayet Et
    Sahiden milyonerde Kenan ismi aranıyor başka isimler olmuyor adı Kenan olsunda kim olursa olsunu düşündürüyor
    Cevapla
  • Metin Güneş 20 saat önce Şikayet Et
    Ezel bambaşka Miroğlu efsanesi karadayı ayrı bir efsaneydi acıhayat öyle yani İmirzalıoğlu efsane aynı sahneyi her izlediğimde bende gözyaşlarımı tutamıyorum yüzük sahnesi artık yemi bir efsaneyle dönüşünü sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum ben Miroğlu hayranıyım dizide kullandığı arabadan aldım yüzüğünü ve silahını magnum tabiki kurusıkı halada Jip bende kullanıyorum efsane
    Cevapla
  • Güldeniz 1 gün önce Şikayet Et
    Kim milyoner olmak ister, Yarışma programından niçin ayrıldı, merak ediyorum. Yarışma onunla bir bütündu, çok alışmıştık..
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    kim milyoner olmak isterin tsdi tuzu kscti artik seyretmiyorum hic kacirmadigim yarismayi protesto ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR