Hasan Can Kaya'dan Acun Ilıcalı çıkışı! "Vefa borcum yok!"

Acun Ilıcalı ile çalışmaya başladıktan sonra 30 bin linç yediğini ifade eden Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'ya vefa borcunun olmadığını söyledi. Üstünde herhangi bir torpilin olmadığını belirten Hasan Can Kaya'nın açıklamaları gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 12:32 GÜNCELLEME 10.10.2024 12:32 HAYAT
Hasan Can Kaya'dan Acun Ilıcalı çıkışı! "Vefa borcum yok!"
Hasan Can Kaya'dan Acun Ilıcalı çıkışı! "Vefa borcum yok!"

Konuşanlar programı ile Youtube'de büyük bir izleyici kitlesi yakalayan 2020 itibariyle Acun Ilıcalı'nın dijital platformlarından biri olan Exxen'e geçiş yaptı. 4 yıldır Acun Ilıcalı ile çalışan Hasan Can Kaya, son açıklamaları ile adından söz ettirdi.

Hasan Can Kaya, Melis İşiten'in programına konuk oldu. Melis İşiten, Hasan Can Kaya'ya "Acun olmasaydı şuan ki konumuma belki yine ulaşırdım fakat daha çok zamanımı alırdı" cümlesini hatırlattı. Hasan Can Kaya ise bu durum karşısında gerginlik yaşadı ve şöyle yanıt verdi: 

Alakası yok. Her şey kayıtlı. Exxen'e geçtiğimde 7 milyon 700 bin abonem vardı. İzlenmem 19 milyondu. Bölüm başı 11 milyon izlenmem vardı. Hatta tam tersi. Acun abiye geçince ben 30 bin linç Yedim. Geçtiğimizde şubat ayında 11 milyon toplam izlenmenin 7 milyonu bendim. En ufak torpil yok üstümde... Bu sebeple en ufak bir vefa borcum yok...

"VEFA BORCUMDAN DOLAYI ÇALIŞMIYORUM"

Hasan Can Kaya, yaptığı açıklamanın devamında ise şu ifadeleri kullandı:

Acun Abi ile iyi anlaşıyor muyum? Anlaşıyorum. Seviyor muyum? Seviyorum. Çok mutlu çalışıyorum adamla. Bu yüzden dışardan gelen teklifleri reddediyorum. Yani kimseye vefa borcum olduğundan çalışmıyorum.

Onur Akın İbrahim Tatlıses'i affetmedi! Mahkemelik oldularOnur Akın İbrahim Tatlıses'i affetmedi! Mahkemelik oldular

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Joker 5 gün önce Şikayet Et
    Ne zekası kardeşim adam ahlaksızlıkla besleniyor ahlaksızlık zekamıdır hadi oradan safsata yorumcu git zeka ne demek araştır az zeki olsaydın bunların toplumun ahlak ve edebini saygınlığını bitirmek için projeler olduğunu anlardın demekki zeka kim sen kim yorumcu
    Cevapla
  • 1453 İslambul 5 gün önce Şikayet Et
    Toplumun genelide ahlaksız veya ahlaksızlıktan haz duyan tipler olunca talep artıyor bu tür şaklabanlara ve sonunda bunlarda kendini nimetten sayıyor.
    Cevapla
  • İsmi lazım degil 5 gün önce Şikayet Et
    Recep ivedik'e ne diyorsunuz
    Cevapla
  • Bngl 5 gün önce Şikayet Et
    Adam vefadan değil sevdiğim için çalışıyorum demiş nerelere yontmuslar
    Cevapla
  • yiğido 5 gün önce Şikayet Et
    severek izliyoruz
    Cevapla
  • Tyyye 5 gün önce Şikayet Et
    Hasan Can ne yapsın bu ülkenin mahsülü bu ,o sadece pişirip ekmek yaptı.
    Cevapla
  • Susssssss 5 gün önce Şikayet Et
    İşte tam da aradığım cevap olduğunu düsünüyorum bravo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR