Kalpazan'da skandal görüntüler! Ahlaksızlığı camiye alet ettiler

Show TV'nin dizisinde Müslüman alemini ayağa kaldıran bir sahne daha... İlk bölümü ile ekrana gelen Kalpazan dizisinin ilk sahnesi akıllara durgunluk verdi. Ahlaksızlığın camiye alet edildiği görüntüler büyük tepkilere sebebiyet verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 13:03 GÜNCELLEME 25.10.2024 17:55 HAYAT
Kalpazan'da skandal görüntüler! Ahlaksızlığı camiye alet ettiler
Kalpazan'da skandal görüntüler! Ahlaksızlığı camiye alet ettiler

Show TV'nin yeni dizilerinden biri olan Kalpazan dizisinin ilk bölümünün ilk sahnesindeki görüntüler büyük tepki topladı. Cami cemaatinin namaz kılması ile başlayan sahnenin devamı Müslüman alemini adeta ayağa kaldırdı.

Geçtiğimiz günlerde Deha dizisindeki uyuşturucu satıcısı kara para baronunun evindeki 'besmele' yazısının tepkileri dinmeden bu kez de Kalpazan dizisinden skandal görüntüler geldi.

Survivor 2025'te şaşırtacak sürpriz! Acun Ilıcalı değil Murat Ceylan...Survivor 2025'te şaşırtacak sürpriz! Acun Ilıcalı değil Murat Ceylan...

Dizinin ilk bir buçuk dakikasında, küçük bir cami ile başlayan sahnede imamın cemaate namaz kıldırdığı görünüyor. Görüntünün devamında ise caminin alt katına giden kamera, sahte para basım atölyesini gözler önüne seriyor.

İslam aleminin ibadethanesinde yapılan bu ahlaksızlık ve kirli işlere caminin alet edilmesi birçok kesim tarafından tepkilere sebebiyet verdi. Bu sahne Müslümanlara karşı yapılan bir provokasyon olarak değerlendirildi. 

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uğur Karaaslan'ın oturduğu Kalpazan dizisinin senaryo ekibinde ise Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül yer alıyor. 

Pazartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu ve İlker Kızmaz yer alıyor.

Murat Boz'u yıkan ölüm haberi! Sanat camiası yastaMurat Boz'u yıkan ölüm haberi! Sanat camiası yasta

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Misafir 44 dakika önce Şikayet Et
    Bu ne biçim bir Müslümanlık böyle
    Cevapla
  • furkan 1 saat önce Şikayet Et
    casa de papel in çakması, islama belaltı vurarak amacı diziden çok bağcıyı dövmek olan dizimsi
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Bişeylerin hazırlığı, Gazze'de, Lübnan'da bombalanan camileri düşündüğümüz de bizde de camilerle ilgili algılara başlamışlar. Yarın öbür gün bu camilerde pis işler yapılıyor silah neden bulunmasın buralarda derseler şaşırmam. Bu basit bir müslümana hakaret işi değil bence. Bi hoşt diyende yok nasılsa azdıkça azıyorlar.
    Cevapla
  • Önce GÜVENLİK 1 saat önce Şikayet Et
    camide film çekimi yapılacak ise izin alınmak zorundadır, izin alınmış ese filmin içeriği iyi bilinmelidir içeriğin dışına çıkılması durumunda derhal durdurulup yasal işlem yapılmalıdır.
    Cevapla
  • baris koc 2 saat önce Şikayet Et
    bir evin icerisinde hain yoksa o eve kolay kolay kimse zarar veremez..turkiyemin icerisi hain dolu..once ic temizlik...sonra dagda ovada temizlik ..bu gidisat mide bulandirmaya basladi ..idammmmmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR