Şırnak'ta PKK’ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK'ya ait 910 adet RPG-7 antitank ile 910 RPG-7 sevk fişeği ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.02.2024 14:41 GÜNCELLEME 22.02.2024 14:41 Hukuk
Şırnak'ta PKK’ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Şırnak'ta PKK’ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi

İçişleri Bakanlığı'nca yürütülen 'ara-bul-yok et' stratejisi kapsamında Şırnak'ta Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlığı tarafından Uludere ilçesi Düz Deresi bölgesinde başlatılan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt' operasyonu sürüyor.

Operasyonda terör örgütü PKK'ya ağır darbe vurulurken, örgütün barınak, sığınak ve yaşam alanları imha ediliyor. Şırnak Valiliği de operasyona ilişkin açıklama yaptı. Operasyon kapsamında Beytüşşebap'ta 910 adet RPG-7 antitank ile 910 RPG-7 sevk fişeğinin ele geçirildiği duyuruldu.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Haci 2 ay önce Şikayet Et
    Silahları ABD veriyor silahlar bitmiyor 90 bin tır silah verdi ABD uyarılmalı
    Cevapla
  • Sipkan sipgi 2 ay önce Şikayet Et
    Sipkan sipgi ağrılı kürt aşireti olarak elegeçirilen silahları direk itlerin yuvalandıkları yerlere tepelerine yağdırılsın.
    Cevapla
  • Yaman 2 ay önce Şikayet Et
    El altından Gazzedeki Hamasa verin Siyonist İsraili kendi silahlarıyla vursunlar...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR