Yalçın Akdoğan'dan eniştesine suç duyurusu!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baş danışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, ablasının eşi hakkında 'isim ve nüfuzunu kullandığı' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
ABONE OL
Akdoğan kendisine gelen bazı şikayetler üzerine ablasının 3 yıl önce evlendiği Oktay Ferşatoğlu'nun ticari girişimlerinde kendi adını kullanarak menfaat sağlamaya çalıştığını, bunun üzerine eniştesi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ve dava açtığını söyledi.
Akdoğan, "Hiçbir ilişki, işbirliği veya iletişim halinde olmadığım bu şahsın girdiği ticari teşebbüslerde ismimi kullandığını duyunca suç duyurusunda bulundum, şuan savcılık ve emniyet tahkikatı devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ricam bu tür isim ve nüfuz kullanma çabalarına kanmamalarıdır. Yanlış yapan babam dahi olsa yakasına yapışırım. İrademiz dışında hısım olduğumuz bu şahsın yaptığı yanlışlar da sadece kendisini bağlar ve eğer bir hukuksuzluk varsa yargı karşısında hesabını verir" dedi.
AK Parti'nin yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar şeklinde 3 Y ile mücadele içinde olduğunu ve ahlaklı siyaseti şiar edindiklerini belirten Akdoğan, benzer durumda olan herkesi de kendisi gibi hukuki yola başvurmaya davet etti.
-
ekgelir1 .tk 12 yıl önce Şikayet EtAK Parti'nin haram yemediğini duymuştum. Bu da ispatı.Beğen Toplam 3 beğeni
-
mehmet say 12 yıl önce Şikayet Etihsein emmi. bozukluk kelimesi ne iş? sui-zan değil de ne. danışman emmin mi?Beğen Toplam 1 beğeni
-
muxtarx 12 yıl önce Şikayet Etkomisyondamı anlaşamadınız. ula siyasetçiler millet belki bilmiyor ama ben sizi çok iyi biliyorum. kameralar karşısında iktidar ve muhalif vekiller hep kavga eder atar tutarsınız ama kameraların kayıtta olmadığı yemekhanesinde birebir gördüm sizi ordada başbaşa oturup kahkahalarla yemek yersiniz ve her türlüde birbirinizin işlerini görürsünüz. yüzde yüz seninde enişten sana komisyonunu vermedi ve sende ondan dolayı böyle bişey yapmışsındır size inanmıyor ve güvenmiyorumBeğen Toplam 8 beğeni
-
mustafa 12 yıl önce Şikayet Etolay patladıktan sonra mı. .........Beğen Toplam 8 beğeni
-
ihsen emmi 12 yıl önce Şikayet EtMehmet Say. sende bi bozukluk var bence. suizan yapma.Beğen Toplam 5 beğeni