Yemin sonrası Bahçeli ve Demirtaş ne yaptı?

12. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemini Meclis'te ilginç anlara da sahne oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2014 16:17 GÜNCELLEME 28.08.2014 16:26 İç Politika
Yemin sonrası Bahçeli ve Demirtaş ne yaptı?
Yemin sonrası Bahçeli ve Demirtaş ne yaptı?

HABER 7 - DETAY

CHP'nin kavga sonrası katılmadığı Meclis Genel Kurulu'ndaki Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni öncesi ve sonrası tarihi anlar yaşandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceden de dediği gibi Meclis'te Erdoğan'ın yemin törenine katıldı. HDP'li vekiller de tarihi anda yerini aldı.

Ancak yemin eden Erdoğan'ı ayakta izleyen Bahçeli ve MHP'li vekiller, yeni Cumhurbaşkanı'nı alkışlamazken HDP 'de ise kafa karşıklığı vardı.

Selahattin Demirtaş yeminin hemen ardından Erdoğan'ı alkışladı ancak arkadaşlarının alkışlamadığını görünce o da diğerleri gibi yaptı.

Bu arada Bakan Fikri Işık, Meclis'e gelerek yemin töreninde yerleri alan MHP ve HDP'ye teşekkür etti.

İşte o anlar;

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Milletin seçtiğine saygı duymayan, milletin seçimine saygı duymaz, milletin seçimine saygı duymayan da millete saygı duymaz.. Milletle özdeşleşen partiden, millete düşman partiye meclisteki partilerin sırası şöyle: Ak Parti>HDP>MHP>CHP Not: (Not: HDP ile MHP de ikiz gibi davranmış da HDP’nin durumunu kısmen Selahattin kurtarmış)
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP kendinize çekidüzen vermezseniz 2015 te barajaltı görünüyor !. Bahçelinin ihtiraslarına kapılan MHPli vekiller, Bahçeliyi en tez bir şekilde partinin başından uzaklaştırın, adamın yaptıkları siyasi değil ihtirasi bir savaştı !
    Cevapla
  • Sütçü İmam Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    ekmekçi. Hatırlayan var mı hiç. Bir Ekmeleddinimiz vardı, kayboldu adam birden ortalardan. Yakınlarda haber filan okuyan oldumu onunla ilgili. Bu CHP ve MHP adamcağızı resmen harcadı yaa. Yemin törenini izlemeye gelir insan hiç değilse
    Cevapla
  • murat buyuklu 9 yıl önce Şikayet Et
    şükür sana Rabbim. bir zamanlar cüzzamlı muamelesi yapılan imam Hatip'ten bir cumhurbaşkanı çıkardın ya, sana bir imam hatipli olarak şükürlerimi sunuyorum Rabbim.
    Cevapla
  • mermus 9 yıl önce Şikayet Et
    ''Ancak yemin eden Erdoğan'ı ayakta izleyen Bahçeli ...''. hani çankaya'ya çıkamazdı? milletle zıtlaşma...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR