Başbakan Davutoğlu bunu ilk kez yapıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cuma namazına yürüyerek gitmesi dünkü saldırıya bir mesaj olarak algılandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2015 13:38 GÜNCELLEME 02.01.2015 16:03 İç Politika
Başbakan Davutoğlu bunu ilk kez yapıyor
Başbakan Davutoğlu bunu ilk kez yapıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu cuma namazını İstanbul Beşiktaş'taki Sinan Paşa Camii'nde kıldı. Namaz sonrası saz çalan bir sokak sanatçısını dinledi. Ardından kısa bir süre sohbet eden Davutoğlu sanatçıya bahşiş verdi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Kırmızı ışıkta bekleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu trafiğin durdurulmasını istemedi. Vatandaşların yoğun sevgi gösterilerinde bulunduğu Davutoğlu vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve konuştu. Bazı vatandaşların bu durum karşısında şaşırdığı görüldü.

DÜNKÜ SALDIRIYA CEVAP

Dün Dolmabahçe'de gerçekleştirilmek istenen terörist saldırının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cuma Namazı'na yürüyerek gitmesi ve vatandaşlarla kucaklaşması büyük memnuniyetle karşılandı.

AZINLIK TEMSİLCİLERİYLE YEMEK

Davutoğlu Dolmabahçe'deki çalışma ofisine geçti. Burada azınlık temsilcileriye yemek yiyecek. Görüşmeye Fener Rum Patriği Bartholomeos, İstanbul Ermenileri Patriği Arem Ateşyan, Türk Musevi Cemiyeti Başkanı İsak Haleva katılıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yemekte Türkiye'de AK Parti iktidarında "kimse ötekileştireleme ve asla ötekileştirelemeyecek" vurgusu yapacağı öğrenildi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • burak öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    osman Öztürk helal sana sen hep yaz ben okurum.
    Cevapla
  • Tamer 9 yıl önce Şikayet Et
    Vergi vermeyen kira ödemeyen sokak sanatçısına ilgi. Hiç bir vergiden kaçamayan esnafa sıfır ilgi sıfır alaka. Yaw bugünü hangi akla hizmeten tatil ediyorsunuz. Şaşırmamak elde değil.
    Cevapla
  • hlk 9 yıl önce Şikayet Et
    yürü be yiğidim, Allah'ına kurban
    Cevapla
  • atanamayan kimya öğretmeni 9 yıl önce Şikayet Et
    Halk arasında dolaşan onları dinleyen aynı havayı soluyan onlara hitap eden hep daha sevilmiştir. Tıpkı şarkılardaki recep ivedik in diğer filmlere oranla daha çok izlenmesi gibi önemli olan halkı toplumu anlayıp onların dilinden konuşmak o yuzden iktidar partisi uzun soluklu oldu inş. hep böyle olur. Diğer partilerde örnek alır.Hayırlı cumalar!!
    Cevapla
  • şevket keklik 9 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir lider.Cumhurbaşkanımızın seçiminin yerinde olduğunu bir kez daha gösterdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR