Alkış, terör mağdurları ile buluştu

AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış, Mardin’de terör mağduru ailelerle bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2016 10:09 GÜNCELLEME 22.06.2016 10:09 İç Politika
Alkış, terör mağdurları ile buluştu
Alkış, terör mağdurları ile buluştu

Nusaybin’den terör nedeniyle göç etmek zorunda kalan aileleri ziyaret eden Alkış, Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından yürütülen çalışmaları yerinde gözlemledi.

ACIMIZI PAYLAŞACAĞIZ, YARALARIMIZI SARACAĞIZ

Terör yüzünden mağdur olan ailelerin sorunlarını dinleyen Alkış, “Hep birlikte dik duracağız, bu toprakların fitne ve terör ile sulanmasına izin vermeyeceğiz. Kardeşlik mücadelemizden ödün vermeyeceğiz, birliğimizi hedef alan illegal yapılara karşı ödünsüz bir duruş sergileyeceğiz. Acımızı birlikte paylaşacağız, yaralarımızı birlikte saracağız, kutlu yürüyüşümüzün önüne barikat kurulmasına izin vermeyeceğiz” dedi.



MERHAMET SAHİPLERİ KAZANACAK

14 yılda her alanda büyük değişimler yaşandığını, bölge halkının reformlarla nefes aldığını, normalleşme süreciyle Türkiye’nin yakaladığı istikrarın dünyaya örnek olduğunu vurgulayan Alkış, “İşte bunun için hedef alınıyoruz. Daha özgür, daha güçlü bir Türkiye istemeyenler el birliğiyle huzurumuzu hedef alıyorlar. Bilinmesini isterim ki, terör ve vesayetten beslenen yapılar kazanamayacak. Yüreği kardeşlik ve barış için çarpan merhamet sahipleri kazanacak” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR