Erdoğan: Uçağımıza bizden önce girmişler ama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. Erdoğan, darbecilerin o gece kendisinden önce Dalaman'daki uçağa girip çıktıklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2017 00:26 GÜNCELLEME 12.04.2017 10:41 İç Politika
Erdoğan: Uçağımıza bizden önce girmişler ama...
Erdoğan: Uçağımıza bizden önce girmişler ama...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV-A Haber ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"DALAMAN'DA BİZİ BEKLEYEN UÇAĞA GİRMİŞLER"

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in Hz. Ebu Bekir ile mağarada yaşadıkları örümcek hadisesini hatırlatan Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Dalaman'da kendisini bekleyen uçağa önce darbeci hainlerin ulaştığını, uçağa girdiklerini, arama yaptıklarını, kimseyi bulamayınca da dönüp gittiklerini söyledi.

Erdoğan o anları şöyle anlattı:

Damadım, eşim, kızım, torunlarım... Hep beraber çıktık ve Dalaman'a ulaştık. Meğerse bizden önce Dalaman'a gelmişler, bizim uçağı incelemişler. Fakat çok ilginç şeyler oluyor. Uçağa girmişler, bakmışlar, çıkmışlar.

Bizim bu olanlardan haberimiz yok. Biz indik, hemen uçağa geçtik. Daha sonra öğreniyoruz.

Hani sevgili Peygamberimiz, Ebu Bekir Sıddîk ile birlikte mağaradaydı. Ama mağaranın kapısını örümcek örüyor. Ve gelip bakıyorlar ki örümcek ağ örmüş. "Burada örümcek ağ ördüğüne göre herhalde buraya girip çıkmış değildir" diyorlar ve müşrikler dönüp gidiyorlar.

Bunlar da gelip bakıyorlar. Uçağın içinde kimseyi göremeyince dönüp gidiyorlar. Onların arkasından biz iniyoruz. Tabi bizim üç ayrı noktada bekleyen uçağımız var. Çünkü hedef saptıracağız. Dalaman'daki uçakla beraber hareket ediyoruz.

YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Cengiz Y 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıntılarda çok vakit kaybediyoruz.İşin özünü kaçırmayalım.15 Temmuz Müslüman-Türk milletinin topyekün zaferidir.Şerefli milletimiz şehitleriyle-gazileriyle ve meydanları dolduranlarla dünyaya vatana nasıl sahip çıkılacağını göstermiştir.Bu milletin bireyi olduğum için Allah'a binlerce şükürler olsun.
    Cevapla
  • Isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis cok guzel anlatmis, anlayan imanli vatandaslarimiz cok iyi anladi bu misali. O gece cok dua ettik Rabbimize, YaRabbi Reisimizi koru cunku Reis sehid olursa darbe puskurtulse bile Turkiye en az 30 sene geriye gider diye. Rabbime sukurler olsun ki sizi korudu. Biz boyle inanir boyle iman ederiz. Reis sen 2. Abdulhamidden sonra en buyuk politik deha'sin. Ben hamlelerini okuyor ve sukrediyorum, dusmanlari cok iyi okuyor ve hemen planlarini bertaraf ediyor ve karsi plan gelistiriyorsun. Rabbim sana uzun omur versin. Allah senden razi olsun. Saygilar.
    Cevapla
  • koray 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil bi benzetme
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne koray bey benzetme hoşuna girmedi galiba o gece Türkiyeyi ALLAH korudu
    Cevapla
  • agrili 7 yıl önce Şikayet Et
    Baskanim baskanlik sana yakisiyor allah yardimcin olsun bizler Evetle yanindayiz
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar unutmayalım ki sayın cumhurbaşkanı türkiye halkı için bir vesiledir . Allahu teala dirilişin son kalesini korumak istemiş ki sayın cuhmhurbaşakanımızın yolunu açık etmiş , münafıkların gözlerini ve basiretlerini kapatmıştır . ALLAHU ALAM hakikat bundan ibarettir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR