Tansu Çiller hakkında zorla getirilme kararı

Tansu Çiller hakkında 28 Şubat davasında zorla getirilme kararı verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2017 12:33 GÜNCELLEME 23.05.2017 12:46 İç Politika
Tansu Çiller hakkında zorla getirilme kararı
Tansu Çiller hakkında zorla getirilme kararı

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, 28 Şubat davasında "mağdur-tanık" sıfatıyla yer alan, dönemin DYP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller'in 18 Temmuz'daki duruşmaya zorla getirilerek dinlenmesine karar verdi.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • vatan bekçisi 6 yıl önce Şikayet Et
    bence geç kalındı hortumculara göz yummasaydı yapabilirlermidi göz yumduğuna göre bişeyler olmuştur soruşturlması gerekirse hesapta vermelidir ben 5 nisan kararlarında 1 ev kaybettim allah hakımı koymasın.
    Cevapla
  • hayriye 6 yıl önce Şikayet Et
    ömrüm boyu unutmuyca m 5nısan kararlarını her gün zam hortumcular hırsızlar ekmek kuyrukları sımdı bırde utanmadan millet ac diye geziyolar
    Cevapla
  • zulkay karakaş 6 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş dönemin türkiye cumhuriyeti cumhur başkanı ahmet necdet sezerde egolarını tatmin etmek icin ülkemizi milyarlarca dolar zarara ugrattıgından dolayı derhal yargılanmalı dır
    Cevapla
  • galender 6 yıl önce Şikayet Et
    o dönem çok fırıtlar döndü zannedersem eden bulur ne dersen iyilik de kötülükte kendine bu dünyada kurtulsan da ahiret cennet cehennem var.
    Cevapla
  • Halil 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan ifade vermiyorsa oyaliyorsa bilinki isin icindedir,cok sey biliyordur..Kendinden emin insan gider ifade verir..Bbalar gibi dik yurur..Bunlardaa nerdeee..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR