Kılıçdaroğlu'ndan canlı yayında FETÖ skandalı!

Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'cülere getirilen tek tip kıyafet düzenlemesiyle ilgili olarak, 'aşağılayıcı, bu insanların onuru yok mu' ifadesini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2017 23:27 GÜNCELLEME 29.12.2017 11:51 İç Politika
Kılıçdaroğlu'ndan canlı yayında FETÖ skandalı!
Kılıçdaroğlu'ndan canlı yayında FETÖ skandalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk'te Ece Üner'in sunduğu Enine Boyuna programında gündeme dair soruları yanıtladı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast düzenlemek üzere Marmaris'e giden ekipte yer alan FETÖ'cü Astsubay Gökhan Güçlü'nün duruşmaya HERO (kahraman) tişörtüyle girmesiyle gündeme gelen tek tip kıyafet hakkında Kılıçdaroğlu tuhaf bir yorum yaptı.

"BU İNSANLARIN ONURU, KİŞİLİĞİ YOK MU?"

CHP lideri, yürürlükteki kanundan örnek vererek, "aşağılayıcı bir düzenleme getiriliyor. Bu insanlar mahkum olmadı ki. Yarın beraat ederlerse ne olacak. Peki, onuların onuru yok mu, kişiliği yok mu, ailesi yok mu" dedi.

YORUMLAR 171 TÜMÜ
  • belcikadan 6 yıl önce Şikayet Et
    sen nasil bir insansin k.k.
    Cevapla
  • u mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Sende ne kadarvarsa (tabii varsa)onlardada o kadar var.
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçdaroğlu "BU İNSANLARIN ONURU, KİŞİLİĞİ YOK MU?" dediği zaman - Sunucunun yerine ben olsaydım şunu sorardım, Sayın Kılıçdaroğlu Onuru ve Kişiliği olan insan VATANINA İhanet edermi ?
    Cevapla
  • BOA 6 yıl önce Şikayet Et
    Devletimize, milletimize, masum büyük küçük yaşlı, kadın çocuk demeden kurşun yağdırana onur haaa. Onursuzlara Onur atfetmek ancak ondan yoksun olanların işidir.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Olsa milletin ekmeğini yiyip millete darbe yapmazlardı. Bunu anla artık Kemal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR