Bakan Yazıcı: Kılıçdaroğlu benden tırstı

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Kılıçdaroğlu’nun kendisini hakkındaki iddialarına ilişkin, "O bana çamur atabilir mi? Görmüyor musun nasıl tırstı? O ters yere rastladı." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2011 17:52 GÜNCELLEME 13.05.2011 17:52 İç Politika
Bakan Yazıcı: Kılıçdaroğlu benden tırstı
Bakan Yazıcı: Kılıçdaroğlu benden tırstı

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, 12 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdürdüğü Rize’de bir vatandaşın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini hakkında öne sürdüğü iddialara ilişkin söylemi üzerine, "O bana çamur atabilir mi? Görmüyor musun nasıl tırstı? O ters yere rastladı." dedi.

Yazıcı, AK Parti’nin Rize’deki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Burada bir konuşma yapan Bakan Yazıcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın ki Rize mitinginde tüm Rizelileri miting alanında görmek istediklerini söyledi. Yazıcı, daha sonra partililerle beraber Rize Şeyh Camii’nde Cuma Namazı kıldı. Camii çıkışında bir vatandaşın, "Kılıçdaroğlu sana çok atıyor, ağzının payını ver." sözü üzerine Yazıcı, "O bana atabilir mi? Görmüyor musun nasıl tırstı? O ters yere rastladı?" diye konuştu.

CİHAN

 

 

 

YORUMLAR 3
  • zorbey bozkurt 13 yıl önce Şikayet Et
    kime diyon. adamda ki pişkinlige bak kime diyon mertce yaptım desene yüreksiz
    Cevapla
  • Bahadır Hekimoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan H.Yazıcı idare edin garibi. Herkesce malum olduğu üzere birgecede karar verildi CHP'nin başındaki Ergenekon Terör örgütünün baş Avukatı Baykal bay-bay oldu ve onun küflü koltuğuna Kıl.oğlu oturtuldu olduda bitti maşallah yapıldı.Nezamana kadar oturacağına gelince(Allah-ualem)biraykadar bişey var son kullanma tarihi 12 Haziran 2011 geceyarısına kadar İnşallah,siyasi ortağı Bahçeliyle aynı gece berabermi giderler yoksa yalnızmı onların bileceği iş dolayısıyla ogüne kadar idare edin seçim meydanlarına onları dinlemek için birikenler biraz eskiye dönük nostaji yaşasın eski sahtekarların 2-3 anahtar vermek gibi,kim ne verirse 5 fazlasını vermek gibi,veeedimse ben veeedim düşün peşime gibi,beeeğzin vaaadıda bemmmiii içdim gibi masallar dinlesin,streslerini atsın eğlensinler n'olacak sanki. Durmak yok yola devam HEDEF 2023 İnşallah.
    Cevapla
  • abdullah erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Yanlış Anladı. Yazıcı'yı printer ile karıştırdı. Sazan gibi üstüne atladı. Normaldir. Kemal'dir ne yapsa yeridir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR