Bahçeli'ye 18 Mayıs'a kadar çekil şantajı

Daha önce ilişki kasetlerini yayınlayarak dört MHP'linin istifasına neden olan 'Farklı Ülkücülük' adlı site bu kez Bahçeli'yi tehdit etti: 18 Mayıs'a kadar bırak, yoksa yeni kaset yolda.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2011 09:06 GÜNCELLEME 14.05.2011 09:06 İç Politika
Bahçeli'ye 18 Mayıs'a kadar çekil şantajı
Bahçeli'ye 18 Mayıs'a kadar çekil şantajı

Aralarında genel başkan yardımcılarının da olduğu bazı MHP'lilere ait gizli kamera görüntülerini yayınlayan 'Farklı Ülkücülük' isimli internet sitesi yeni bir açıklamaya yer verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 18 Mayıs'a kadar istifa etmesini isteyen site, aksi takdirde partinin 'A Takımı'na yönelik yeni bir kasetin yayınlanacağını ileri sürdü.

Açıklamada Bahçeli'yi 'defaatle uyardıkları' hatırlatılırken, "Ahlaksızlıkları bir tarafa bırakın, sadece A takımınızın dörtlü yapılan toplantısındaki konuşmalarını yayınlasak yer yerinden oynar." tehdidi savruldu. Site, Bahçeli'nin istifasından sonra Oktay Vural'ın genel başkanlığa geçip partiyi kurultaya götürmesini talep etti.

MHP lideri Bahçeli'ye 18 Mayıs saat 10.00'a kadar istifası için süre tanındı. Aksi takdirde yeni kasetlerin yayınlanacağı belirtilen açıklamada şu talepler sıralandı: "Başkanlık divanı üyelerinden geriye kalanlar içinde ahlaksızlığı olanlar da partideki görevlerinden istifa etsinler. Herkes birbirini çok iyi biliyor. Oktay Vural, geçici genel başkan sıfatıyla partiyi derhal toparlasın. Seçimlerden sonra vakit geçirmeden kurultay toplansın, ülkücüler kendilerine yaraşan liderini ve yönetim kadrosunu seçsin." Bu arada skandal kasetlerle ilgili soruşturma yürüten savcılık, Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu'yu ifadeye çağırdı. İki ismin, salı günü ifadeye gitmeleri bekleniyor.

ZAMAN

YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • HASAN KARABASAN 13 yıl önce Şikayet Et
    halil efe bu sana son cevabım uzatmayacam. ben o kastettiğin dönemde biz memleketi koruyoruz maskesi altında komşusunun hanımına yangözle bakan eli silahlı ülkücüleride gördük.(belki ferdi bir hareket olabilir.ama gördük)biz o dönem bu tür alçaklarla da mücadele ettik.ve seninde dediğin gibi oyunu gördük.bize zarar vermeye yeltenmeyen sağcı solcu ülkücü hiçbir kardeşimize bizden zarar gelmedi.çünkü biz zarar verende olmadık zarar görende olmadık. biz bugünde aynıyız.yarında aynı olacaz.eğer sende vicdanında böle olduğunu söyleyebiliyorsan seni de tebrik ederim.
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    evet sabtr gerek..ucu göründü. yargılık konularda sabır gerek..adalet herkese lazım..vesselam
    Cevapla
  • mehmet çelik 13 yıl önce Şikayet Et
    emredersiniz ????. Kararı gerçek ülkücüler verir. Sisin adınız bile FARKLI imiş. Ülkücü olamazsınız...
    Cevapla
  • Dursun Celik 13 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin Sabretmesi Gerekir. madem konu yargiya Intikal etti. herkes neden yargidan cikacak karari beklemiyor. Cikip o yapti bu yapti diye aciklamalar yapiyor. Merak ediyorum yargi sonucunda kasétleri cekip yayinladigina dair bir sey cikmazsa Bahceli o kisilerden özürdileyip kendisinin bir müfteri oldugunu kabul edecek mi.Ya da secim sonucuna bahene hazirlamak icin mi böyle bir aciklama yapti.Gercek ülkücülerin Rahmetli türkesin Fetullah Gülen hakkindaki konusmasini bir daha dinlemesini tavsiye ederim, görecekler ki simdiki MHP nin görüsleri ile taban tabana zit
    Cevapla
  • baha oz 13 yıl önce Şikayet Et
    .... dokunan yanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR