Kılıçdaroğlu 'Fırıldak'ı seyretti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun programı kapsamında Levent Kırca'nın ''Fırıldak'' adlı oyununu izledi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2011 01:10 GÜNCELLEME 18.05.2011 01:10 İç Politika
Kılıçdaroğlu 'Fırıldak'ı seyretti
Kılıçdaroğlu 'Fırıldak'ı seyretti

 Giresun mitinginin ardından, konakladığı otelde bir süre dinlenen Kılıçdaroğlu, Levent Kırca tarafından Giresun İl Özel İdaresi Kültür Sitesi'nde sahnelenen ''Fırıldak'' adlı oyunu seyretti.

Perde arasında kulise giden Kılıçdaroğlu, Levent Kırca ve oyuncuları kutladı. Kılıçdaroğlu, oyunun sonunda ise sahneye çıkarak Levent Kırca ile oyuncuları tebrik etti ve Giresun Belediyesinin hediyelerini verdi.

Kırca da bugünün kendileri için çok önemli bir gün olduğunu ve çok heyecanlandıklarını belirterek, Kılıçdaroğlu'na seçim çalışmalarında başarı diledi.

Kırca, sanatçılar olarak bazı beklentileri olduğunu da dile getirdi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da kenti ziyaretinden dolayı Kılıçdaroğlu'na, üzerinde fındık figürü bulunan plaket verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra konakladığı otele döndü.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • tankut eser 13 yıl önce Şikayet Et
    BİZ FIRILDAKI HERGÜN SEYREDİYORUZ. biz evimizde ekranlardı akşam haberlerinde ne fırıldaklar seyrediyoruz
    Cevapla
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    lazim tabi. millet hep ayni numaralari gorunce olmaz - gidip ara sira yeni numaralar ogrenmesi lazim - nasil kivirtilacak, nasil firil firil donulecek - cevir kazi yanmasin numaralari - herseyi cakma gandiden beklememek lazim - onca yalakasi var onlarda tasin altina ellerini koysunlar
    Cevapla
  • CİHANGİR 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc. adam nasıl kendi eliyle rezil ediyor, görün ibret alın. İnşallah 13 haziranda bu isimleri tarihe gömeceğiz, bir daha anmamak üzere...
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    SEN ALLAH HAKKINDA YAKIŞIKSIZ SÖZ ETTİN VE ÖZÜR DİLEMEDİN. Senin kadın prof vekilin Allahın ayetine dil uzattı. Senin teşkilatın Pkk için yas tutuyor, kepenk kapatıyor. Senin belediyen İskilipli Atıf Hocayı idam edenlerin ismini parklara veriyor. Senin belediyen türbana rahibe kıyafeti diyor. Senin partilin çarşaf yakıyor. Senin bir partilin hacılara hakaret ediyor. Senin adayların İnşallah, Maşallah, Hamd olsun diyen Akpartilileri şeriatçı ilan ediyor. YA SEN KİMSİN KILIÇDAR? SEN KİMSİN DE ERGENEKONUN AVUKATLIĞINI YAPIYORSUN?
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    HER ŞEY BİR YANA, SEN BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇÖZÜYORUZ, PARTİDE GÖRÜŞÜYORUZ DEDİN. Şimdi de böyle bir şey yok gündemimizde diyorsun. Ya sen nasıl bir insansın Kılıçdar? Sen maneviyatlı Türk milletiyle dalga mı geçiyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR