Bahçeli için verilen süre doldu

MHP'de üst düzey yöneticilerin kasetlerini yayınlayarak partide adeta depreme neden olan internet sitesinin MHP lideri Bahçeli'ye verdiği süre bugün doluyor..

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2011 23:12 GÜNCELLEME 17.05.2011 23:12 İç Politika
Bahçeli için verilen süre doldu
Bahçeli için verilen süre doldu

MHP'de genel başkan yardımcılarının istifasıyla sonuçlanan kaset skandallarını yaşayan site, yeni bir kaset duyurusu yapmıştı.

MHP'de genel başkan yardımcılarının istifasıyla sonuçlanan kaset skandallarını yaşayan site, yeni bir kaset duyurusu yaptı. Farklıülkücülük isimli site yaptığı açıklamada Bahçeli'ye istifa etmesi için 18 Mayıs 2011  günü (bugün) saat 10.00'a kadar süre verdi ve istifa etmemesi halinde kasedi yayınlayacağını duyurdu.

Siteden yapılan açıklamada, "Partimizin bu önemli süreçte baraj altında kalmasını istemiyoruz. Bu sebeble sizi son kez uyarıyoruz. Elimizdeki bilgi ve kasetleri yayınlamak istemiyoruz. Yayınlanan 3-5 kaset Aysbergin izi bunlara mecbur etmeyin." denilerek, MHP lideri Bahçeli'ye istifa çağrısı yapıldı. 

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    Mhp iktidara gelince ne yapacak. oncelikle yeni kasetlerin aciklanmamsi icin gereken calismalar yapilacak - bu cercevede 1999-2002 doneminde elindeki kasetleri aciklamayarak MHP ye olan bagliligini ispat etmis olan ve bu hizmetleri icin bankalardan milyarlarca dolar hortumlamasina izin verilen Cem uzan - bu defa da merkez bankasinda milletin 8.5 yilda ugrasarak didinerek biriktirdigi 95 milyar dolarlik rezerv hediye edilerek odullendirilecek
    Cevapla
  • mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    dolduysa ne olmuş?. mhp kalesi düşmeyecek..
    Cevapla
  • Mehmet Ziya 13 yıl önce Şikayet Et
    Arife tarif gerekmez (Devam). Fakat MHP bugün işte burada, baraj sorununu MHP'nin sonu gibi görenler, halbu ki çok unutkanlar... bir zamanlar iktidar olan bugün isminin cisminin yerinde yeller esen partileri bilmiyorlar mı? Oysa MHP hiç iktidar olamamış fakat her zaman son sözün veya SÖZ sahibi olmuş bir (parti değildir) gönül bağındır, aşktır, kardeşliktir, birliktir.. Bugün bazı şahıslar birşeyler söylüyor. Bir kişinin hatasını BİRMİLYON kişiye mal etmeye çalışıyorlar. Aslolan bir gerçek vardır ki ÜLKÜCÜLER'i herkes aslında çok iyi bilir.
    Cevapla
  • Mehmet Ziya 13 yıl önce Şikayet Et
    Arife tarif gerekmez.... Şimdi tarafsızca, mertce, delikanlıca veya militanca, nasıl düşünürseniz düşünün, neresinden bakarsanız bakın... MHP temeli 1940'lardan bugünlere gelen resmi olarak ise 40 yıllık bir parti... Liderimiz olan (Allah rahmet eylesin) Sn. Ali Alparslan TÜRKEŞ vefatından bu güne kadar geçen zaman içerisinde aslen yok olaması gerekirdi... Bunu şu yüzden söylüyorum; Nerede AP, DYP, DSP, ANAP... Fakat bu gün MHP işte tam burada, yani size en yakın yerde.
    Cevapla
  • her şey vatan için 13 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz yılmaztürk. kardeş kusura bakma ama çok safsın çok.sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Türkiye'de MHP maalesef barajda kalma tehlikesinde.senin bulunduğun yer neresi acaba.orada damı mhp var.veya başka bir fikir sen sanırım kendi anketini bir ülkü ocağında yaptın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR