Şahin: Devlet terör örgütüyle görüşmez

Eski BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'MİT, Kandil'de görüşmeler yaptı' açıklamasına TBMM Başkanı Şahin'den sert tepki geldi. Şahin, devletin terör örgütüyle görüşme yapmayacağını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2011 12:55 GÜNCELLEME 23.05.2011 12:55 İç Politika
Şahin: Devlet terör örgütüyle görüşmez
Şahin: Devlet terör örgütüyle görüşmez

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir terör örgütüyle oturup konuşmaz'' dedi.

Şahin, İsveç Meclis Başkanı Per Westerberg ile görüşmesinin ardından, bir gazetecinin, bazı basın organlarında ''Devletin uzun süredir terör örgütü PKK ile görüştüğü'' yönünde haberler yer aldığını ifade ederek, bu konudaki görüşlerini sorması üzerine şunları söyledi:

''Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir terör örgütüyle oturup konuşmaz; ne geçmişte, ne bugün, ne gelecekte... Devlet vakarına ve devlet ciddiyetine aykırı olan bu tür teşebbüste bulunmaz. Seçimler öncesi, birtakım siyasi partilerin iktidarı köşeye sıkıştırmak veya bundan siyasi bir rant elde etmek için beyanlarından başka hiçbir anlam ifade etmemektedir bu cümleler.''

KAYNAK : AA
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    GEREKİYORSA GÖRÜŞÜR.... Devlet yapmaması gereken o kadar çok şeyi yapmış ki, şimdi ne diye tıriplere giriyor birileri....
    Cevapla
  • Timur Candan 13 yıl önce Şikayet Et
    E bi karar verin artik.... Biri hukumet gorusmez, devlet gorusur diyor... Oteki devlet gorusmez diyor. Kimsenin agzindan cikani duydugu yok anlasilan... Bu ne rezalettir!
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    meclis başkanına. demirtaş'ın mit kandille görüştü iddiası soruluyor.o da o soruya bu cevabı veriyor.devletin cezaevlerinde yatan hükümlü ve tutuklularla görüşmesiyle kandille görüşmesi farklı bişey.zaten cezaevlerinde yatanlarla görüşmemek mümkün değil..
    Cevapla
  • koray 13 yıl önce Şikayet Et
    başbakan görüşüyoruz demişti. sayın şahin de görüşmüyoruz diyor ikisinden birisi yalan söylüuyor
    Cevapla
  • berk kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    siyaset. bu siyasete inanmıyorum artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR