Olay komutan Balanlı GATA'ya kaldırıldı

''Balyoz Planı'' soruşturması kapsamında dün tutuklanan Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Bilgin Balanlı, Gata Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığına sevk edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2011 17:44 GÜNCELLEME 31.05.2011 17:44 İç Politika
Olay komutan Balanlı GATA'ya kaldırıldı
Olay komutan Balanlı GATA'ya kaldırıldı

''Balyoz Planı'' soruşturması çerçevesinde dün çıkarıldığı savcılık tarafından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen ve tutuklanan Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Bilgin Balanlı, rahatsızlığı nedeniyle Gata Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığına gönderildi.

Orgeneral Balanlı'yı Gata Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığında ziyarete gelen, ''Balyoz Planı'' davasının tutuklu sanığı emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın eşi Nilgün Doğan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Vardiya Bizde Platformunun sözcüsü olarak Balanlı'yı ziyarete geldiğini söyledi.

Doğan, ''Bilgin Balanlı paşamıza yapılan bu tutuklama kararı, hepimizi derinden üzdü'' dedi.

Nilgün Doğan, Orgeneral Bilgin Balanlı'nın rahatsızlığıyla ilgili sorular üzerine ise kendisinin bunu bilemeyeceğini, doktorların söyleyebileceğini ifade etti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Bildiğim KADARIYLA 13 yıl önce Şikayet Et
    Asker nasıl olmalı ?. Tarihçe`nin "Eskişehir Hayatı" kısmında şu parçayı okumaktayız: "Binbaşı merhum Âsım Bey isticvap edildi(sorgulandı); eğer doğru dese, Üstadına zarar gelir ve eğer yalan dese, kırk senelik namuskârane ve müstakimane askerliğinin haysiyetine çok ağır gelir diye düşünüp, `Yâ Rab, canımı al!` diyerek, on dakikada teslim-i ruh eyledi. İstikamet şehidi oldu. Ve dünyada hiçbir kanunun hata diyemeyeceği bir muavenet-i hayriyeye ve tasdike hata tevehhüm edenlerin çirkin hatalarına kurban oldu.
    Cevapla
  • Hüseyin Uzun 13 yıl önce Şikayet Et
    TSK ya. Personeli sağlık kontrolünden geçirin.Hepsi hasta. Yada yaşlılıktan içi geçmiş bunlerın.Hiç bir şey yönetemezler.(Pardon yaşını büyütüp çocukları asabilirler)
    Cevapla
  • Hüseyin Uzun 13 yıl önce Şikayet Et
    Olur hanımefendi. Yargı hakkında her türlü kararı verin. Fakat paşaların sağlık sorunu olunca dut yemiş bülbüle dönün. UYANIKLAR.
    Cevapla
  • münir 13 yıl önce Şikayet Et
    . Madem hastaydın emekli olsaydın GENERAL TSK sizin gibi hastalardan (HASTALIKLARDAN) arındırlmalı
    Cevapla
  • Özgür Kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    Allahdan,. Bu adamlarla savaşa girmemişiz, hemen hastalanırlardı,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR