Bakan Suat Kılıç kaza geçirdi: 1 ölü

Bakan Suat Kılıç'ın içinde bulunduğu makam aracı Çorum'un Sungurlu ilçesinin Sanayi Kavşağı'nda sürücüsü şerit ihlali yapan otomobile arkadan çarptı. Kazada 1 kişi öldü.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2011 12:43 GÜNCELLEME 23.09.2011 12:43 İç Politika
Bakan Suat Kılıç kaza geçirdi: 1 ölü
Bakan Suat Kılıç kaza geçirdi: 1 ölü

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç kazayı yara almadan atlatırken 1 kişi hayatını kaybetti.

Bugün Ankara'dan karayolu ile Samsun'a Devlet Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün temel atma törenine katılmak üzere gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çorum'un Sungurlu İlçesi Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı'nda saat 10.30 sıralarında kaza geçirdi.

Bakan Kılıç'ın içinde bulunduğu makam aracı, önünde seyreden 79 yaşındaki Kazım Bozdağ'ın kullandığı 06 CPZ 72 otomobilin şerit ihlali sonucu, önüne geçmesi üzerine arkadan çarptı.

Bakan Kılıç ve şoförü kazayı yara almadan atlattı. Arkadan çarptığı otomobilin sürücüsü Bozdağ ise ağır yaralandı. Yaralı ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bozdağ, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayı haber alan Çorum Valisi Nurullah Çakır, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin'de olay yerine gelerek yaralı Bozdağ ile Bakan Kılıç'ın sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kazanın ardından Bakan Kılıç, Çorum Valisi Nurullah Çakır'ın makam aracı ile birlikte Samsun'a hareket etti.

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI KÜLCÜ: YARALI VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETMİŞTİR

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da içinde olduğu makam aracının yaptığı kazada yaralanan sürücünün hayatını kaybettiğini bildirdi.

Külcü Çorum Devlet Hastanesi'nde yaptığı açıklamada, ''Kazada yaralanan vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Allah'tan rahmet diliyoruz. Detay açıklamalar daha sonra valilik kanalıyla verilecektir. Sayın Bakanın aracının doğrudan karıştığı bir kaza değil. Aracın önüne çıkmış, vefat etmesi belki yaşından kaynaklanan bir durum. Vefat eden kişi 78 yaşında. Çok şiddetli bir çarpışma değil, Bakan Beyin sağlık durumunda hiçbir problem yok. Programını icra etmek için Samsuna gitti'' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da içinde bulunduğu makam aracına Sungurlu ilçesinde başka bir araç yandan çarpmış, kazada yaralanan diğer araçtaki sürücü Kazım Bozdağ Sungurlu Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından, Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti.

kullan

KAYMAKAM ŞAHİN: KAZA ŞERİT İHLALİ SONUCU OLDU

Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin ise, kazayı Bakan Kılıç'ın yara almadan atlattığını belirterek, "Kaza önünde seyreden otomobilin şerit ihlali yapması sonucu meydana gelmiş. Bakanımız ve şoföründe herhangi bir şey yok. Ancak diğer otomobil şoförü ağır yaralandı.

Kendisine burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bakanımıza herhangi sağlık müdahalesi yapılmadı. Vali beyin makam aracıyla da Samsun'daki programına katılmak üzere ilçemizden ayrıldı" dedi.

KAYNAK : CİHAN-AA
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • fatih DEMİR 12 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞ OLSUN DOSTUM !. nazara geldin :)
    Cevapla
  • z ziyaretci 12 yıl önce Şikayet Et
    himmmmmmmm.............................. Genclik ve Spor Bakani´nin Arabaya Binmesi zaten HATA..Bisiklet veya Kosmasi lazim..
    Cevapla
  • abdullah 12 yıl önce Şikayet Et
    Kazım Bozdağ'a geçmiş olsun. Ne biçim insanlarsınız siz, Kazım Bozdağ ağır yaralanmış, bakanda bir problem yok ama yine de hepiniz bakana geçmiş olsun diyorsunuz. Fanatikliğiniz size insanlığınızı da unutturmuş..
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan...!. Geçmiş olsun. Orada yılda yüzlerce kaza oluyor. Bakan kaza yapınca haber oluyor. Lütfen o ölüm yolunu Sungurlunun dışınan geçiriniz. Ankarayı İçanadolu ve Karadenize bağlayan yoğun trafiğin yaşandığı bir yer. Ayrıca tarım ilçesi olan Sungurlulu çiftçilerde bu yolu kullanıyorlar. Transit geçiş yapılan güzergahın bu bölümden ayrılması lazım.Tekrar geçmiş olsun.
    Cevapla
  • ahmet 12 yıl önce Şikayet Et
    abi sürücülere de yaş sınırı koyulmalı.. 79 yaşında ki birinin ne kadar sağlıklı bir sürücü olduğunu kestiremiyorum. hem de bu çılgın trafikte. senin ne işine bu yaşta azrail olmuşsun düşmüşsün milletin canına. git evinde veya işinde otur. bu yaşlıların iş-çalışma-koşturmaca hırsından nefret ediyorum. kendilerini halen 25'lik sanıyolar. zaten bu da kıyamet alameti. sayın bakanımıza da diğer görevlilere herkese geçmiş olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR