Erdoğan'a göre terör biterse onlar kaybeder!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında, 2023 vizyonu ve terör sorunun çözümü için konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.01.2013 11:43 GÜNCELLEME 16.01.2013 12:25 İç Politika
Erdoğan'a göre terör biterse onlar kaybeder!
Erdoğan'a göre terör biterse onlar kaybeder!

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR:

-2013 yılı ile artık seçim heyecanını canlı hissetiğimiz döneme girdik.

-Biz her an sandıkta hesaba çekilelecekmişsiz gibi çalışmalarımızı yürüttük yürütüyoruz.

2014 yılı mart ayına kadar mali seçimlere kadar teşkilat olarak azimli ve kararlı çalışma programını uygulamak durumundayız.

-Muhalefet 10 yıldır yaptığı gibi bizimle hizmet siyaseti, insan siyaseti üzerinden yarışa girmeyecektir. Mesailerini iftiraya, hakarete ayıracaktır. Onlar bizimle hizmetle yarışamaz.-

-Muhalefetin bize atmaya çalıştığı çamurla başbaşa bırakıp biz 2023 planlarımızla ilgili çalışacağız.

-Terör meselesine kalıcı bir çözüm üretmek için ne gerekiyorsa yapacağız.

-Türkiye'de terör sona ererse her türlü rantını kaybedecekler var..

-Milletimizi hassasiyetleri üzerinden aldatmak isteyenlere izin vermeyeceğiz.

-AK Parti milleti, millet de AK Parti'yi iyi anlıyor.

-Başbakan yüzde 34 oy aldı Başbakan şunu yaptı yüzde 47 oy aldı Başbakan bu süreci nihayete erdirirse yüzde 70 oy alır diyor.

-Bu muhteşem matematikten ve ve iyi niyet temennilerinden dolayı Bahçeliyi tebrik ediyorum. Milletle Başbakan'ın irtibatı çok iyi. Siz hiçbir şey anlamıyorsunuz.

-CHP bu tavrı on  yıllarıdr sergiliyor. Milletle aynı dili konuşamıyor. Şimdi MHP'de CHP ile aynı safa girmiştir. Biz çok şükür milletimizle aynı yolda yürüdük.

-MHP başkanı ifade ettiği gibi bu yolda yürümeye devam edeceğiz.

AYRINTILAR GELECEK

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • m.a.yami 11 yıl önce Şikayet Et
    huseyin ugurlu,. temennilerine katiliyorum bir dua olarak kabul edip amin diyorum,ayni zamanda metin yazarida kiniyorum irkci otekilestirici komplucu yorumlarindan dolayi.
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 11 yıl önce Şikayet Et
    mhp bdp baraj altında kalırlar. bunlar her ikiside ırkçı törerden ve kandan besleniyorlar her ikiside baraj altında kalırlar
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    türk halkı kandırılıyorsun. kürtçü,kürdistancı terör ve bölücülük asla bitmez, asla bitirilemez. türkiye gibi on tane türkiye gelse bu kürtçü terörü ve bağımsız kürdistan davasını sonlandırmaya gücü yetmez. halkımız terör ve kürtçülük bitecek yalanıyla oyalanıyor. kürtlerin yarısı an itibarıyla hem dinden uzaklaşmış, hem solcu-laikçi bir çizgiye taşınmış, hem de aşırı milliyetçi-ırkçı bir dünya görüşüne saplanmış durumdalar. bir de bunların arkasında koca bir düveli muazzama ve istihbarat servisleriyle işbirlikçi entel dantel liboşlar dikildikleri için kürtçülüğün,kürt terörünün,kürdistancılığın,bölücülüğün bitmesi sözkonusu bile olamaz.
    Cevapla
  • MUSTAFA YILDIRIM 11 yıl önce Şikayet Et
    syn.başbakan. taşeron işçilerin sorunları ne olacak,bu türkiyenin büyük bir ayıbı bu mesele kısa zaman içerisinde çözülmelidir.
    Cevapla
  • Ali ihsan Türken 11 yıl önce Şikayet Et
    sevgili basbakanim iki cihanda yüzünüz ak olsun..... ALLAHin izniyle size güveniyoruz ve gönülden seviyoruz, bu terör fitnesini söküp atmak icin verdiginiz samimi kararli mücadelenizi destekliyoruz. bu milletin birliginin dirliginin kardeslik duygularinin ziyadesiyle güclenmesini, rabbimden niyaz ediyorum. yolunuz acik olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR