Eskişehirspor’a bir destek daha

2016'da gerçekleşen Erkan Zengin transferinden dolayı sıkıntılı günlerden geçen ve Trabzonspor dosyasının kapatılması için kampanya başlatan Eskişehirspor’a Donas Grup bağışta bulunarak destek verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2022 14:56 GÜNCELLEME 27.10.2022 14:58 ALT LİGLER
Eskişehirspor’a bir destek daha
Eskişehirspor’a bir destek daha

Trabzonspor dosyasının kapatılması için kampanya başlatan Eskişehirspor’a Donas Grup bağışta bulunarak destek verdi.

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 2016-2017 sezonunda Trabzonspor’dan transfer ettiği Erkan Zengin’in bonservis bedelinden kalan borç için kampanya başlatmıştı. Yaklaşık 6 milyon liralık borç için geçen hafta takımın eski oyuncusu Alper Potuk’un bağışının yanı sıra taraftarlar ve çok sayıda futbolsever bağışta bulunmuştu. Siyah-kırmızılı ekibe bir destek de Donas Grup’tan geldi. Merkezi Eskişehir’de bulunan ve daha önce de Eskişehirspor’a destek veren Donas Grup, Trabzonspor dosyasının kapatılması için kulübe bağış yaptı. Donas Grup’tan yapılan açıklamada, şehrin en önemli değerlerinden biri olan Eskişehirspor’un ayakta kalabilmesi için herkesin destek olması gerektiği belirtildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Rocky 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor haklı aldığının parasını vermeyen kulüpmü olurmuş o zaman vurun kiliti paranın üstüne yatma numaralarını bırakın. Koskoca Eskişehir bir kulübü taşıyamıyorsa ne işi var bu ligte.
    Cevapla
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR