Denizlispor kongre kararı aldı

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Denizlispor kongreye gidiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 16:25 GÜNCELLEME 19.04.2024 16:25 ALT LİGLER
Denizlispor kongre kararı aldı
Denizlispor kongre kararı aldı

 Yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamada Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacağı belirtildi.

Denizlispor tarafından yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacağı duyuruldu. Yapılacak toplantıda ekseriyânın sağlanamaması veya herhangi bir sebeple ertelenmesi halinde kongrenin 14 Mayıs Salı günü yine EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda aynı saatte, ekseriyâna bakılmaksızın yapılacağı ifade edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • 1453 1 hafta önce Şikayet Et
    Koskoca tekstil ve mermer kentinin düştüğü duruma bakın.Kulüp bir PVC işletmecisine emanet edilince sonuçta bu oluyor.Amatör lig.Tebrikler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR