Bursaspor 3-0 hükmen galip sayıldı

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig’in son maçında rakibi Vanspor FK’nın sahadan çekilmesi sonrası Bursaspor 3-0 hükmen galip sayıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 19:25 GÜNCELLEME 09.05.2024 19:25 ALT LİGLER
Bursaspor 3-0 hükmen galip sayıldı
Bursaspor 3-0 hükmen galip sayıldı

Bursaspor, TFF 2. Lig’in son maçında rakibi Vanspor FK’nın 22. dakikada sahadan çekilmesinden dolayı hükmen 3-0 galip ilan edildi.

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Vanspor FK’nın, 04.05.2024 tarihinde oynanan Bursaspor-Vanspor FK TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, başlamış müsabakanın terk edilmesinden dolayı (3-0) hükmen mağlup sayılmasına ve ve (3) puan silme cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu federasyon çöp
    Cevapla
  • Ali Zorlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Vanspora haksızlık yapıldı serik spor ligten düşürülsün
    Cevapla
  • NECMETTİN özdil 1 hafta önce Şikayet Et
    Van spor çekilmeseydi sahadann
    Cevapla
  • yazıklar olsun 1 hafta önce Şikayet Et
    Malesef kokuşmuş düzen futbolun her yerine işlemiş. Esenler Erok Spor ve Serik Belediye yönetimi göz göre göre şike yapmış rakibinin bir yıllık emeğini hiçe saymışlardır. Vansporun bunlara karşı onurlu duruşunu tebrik ediyorum. Sizin kirli planlarınız olsa da Allah'ın adeleti elbet yerini bulur.
    Cevapla
  • PEKİ 1 hafta önce Şikayet Et
    Kimse de demiyor tff bu işlerin neresinde. İstanbulsporun sahadan çekilmedi, Melerin dövülmesi, Trabzon FB maç sonu olayları vs vs. Olmazlar oldu futbolda bu sene. Ama ekşiye birşey olmadı olamadı olamayyor nedense
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahce lig maçında maçtan mı çekildi? Ne zaman? Fenerbahceye laf atan şahıs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR