Altay'da taraftar isyan bayrağını açtı

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Karaköprü Belediyespor'a 2-1 yenilip bu sezon ilk kez düşme hattına gerileyen Altay'da taraftarlar hem yönetime hem de oyunculara tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 13:50 GÜNCELLEME 21.10.2024 14:30 ALT LİGLER
Altay'da taraftar isyan bayrağını açtı
Altay'da taraftar isyan bayrağını açtı

Üst üste 3'üncü mağlubiyetini alan siyah-beyazlılarda futbolseverler, başkan Süleyman Özkaral'ı istifaya davet etti. Taraftarlar, önceki hafta paralarını alamadıkları gerekçesiyle İskenderunspor deplasmanına gitmeyen tecrübeli futbolcular Ceyhun Gülselam, Deniz Kadah, Ozan Evrim Özenç ve Özgür Özkaya'yı da ıslıkladı. Maç sonunda ise Deniz'in tribünlere giderek taraftarlarla konuştuğu ve yaşananlardan dolayı özür dilediği öğrenildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR