PFDK 3. Lig ekibini bir alt lige düşürdü!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, İzmir Çoruhlu FK, mücadelesine çıkmayan Nazillispor için kararını verdi. Kurul, 3. Lig ekibinin bir alt lige düşürüldüğünü açıkladı.
GİRİŞ 02.04.2026 23:46
GÜNCELLEME 03.04.2026 00:14
ALT LİGLER
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Nesine 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Nazillispor'u bir alt lige düşürdü.
TFF'den yapılan açıklamaya göre PFDK, ligin 27. haftasında 28 Mart Cumartesi günü oynanması gereken İzmir Çoruhlu FK maçına müsabaka kıyafeti ile belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesi nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı Nazillispor'un hükmen 3-0 mağlup sayılmasına, bir alt lige düşürülmesine ve bu müsabaka tarihinden itibaren bu takımla müsabakası olan diğer ekiplerin karşılaşmaya çıkmadan hükmen galip sayılmasına karar verdi.
KAYNAK : AA
YORUMLAR 14
TÜMÜ
-
rivrivriv 2 ay önce Şikayet EtKapatın kulübü çok mu lazımBeğen
-
Misafir 2 ay önce Şikayet EtGüçleri anca Anadolu takimlarina geçer. Firmlarina çakma yildiz taken klüblre sesleri çikmazBeğen
-
Menderes 2 ay önce Şikayet EtLevrock,Delilini savcıya ver elinde varsa,yoksa iftiradan içlerdesin demedi deme..Kanatlı iftiracılar sizi...Beğen
-
erdal zor 2 ay önce Şikayet EtDarısı cin conun başıh naBeğen Toplam 4 beğeni
-
Tokatlayan 2 ay önce Şikayet EtŞike itirafı yapan eski 7b yöneticisi Ömer Çavuşoğlunu sorguya alsınlar. Kim küme düşüyor görelim :)Beğen Toplam 1 beğeni
-
Erdi 2 ay önce Şikayet EtZonguldaksporun hakkı çıkar kardeş...Beğen
-
Kilimcinin köroğlu 2 ay önce Şikayet EtNe Zonguldakspor hakkından bahsediyorsun kardeeeeşşşş! Kulüp zaten kapandıBeğen